NYGIFT: Fergie og Josh dro rett fra Los Angeles på bryllupsreise etter det storslagne bryllupet i helgen.  Foto: All Over Press
NYGIFT: Fergie og Josh dro rett fra Los Angeles på bryllupsreise etter det storslagne bryllupet i helgen. Foto: All Over PressVis mer

Fra bryllup til tvillinger?

- Kan hun ikke kjappe seg og få den elefanten?

SEHER.NO: Lørdag sa Black Eyes Peas-stjernen Stacy "Fergie" Ferguson (33) endelig ja til "Las Vegas"-kjæresten Josh Duhamel (36), og kort til etterpå avslørte hun til det ventende pressekorpset at hun er gravid, skriver AzCentral.

Terri Jackson, Fergies mor, ble nylig intervjuet av radioverten Ryan Seacrest, hvor hun fortalte at fremdeles prøver å komme seg etter datternes bryllup som tok sted i Malibu denne helgen.

- Det var helt fantastisk, avslørte hun, og var tydelig i lykkerus etter seremonien som har blitt omtalt som et eventyrbryllup.

Fergie og Duhamel giftet seg under magnolia-trær omringet av tusenvis av hvite roser, og det var Fergies søster som hadde æren av å være brudepike under det storslotte bryllupet.

- Jeg har aldri sett noen av dem så vakre før! fortalte en tydelig stolt mor under radiointervjuet.

Terri kommenterte også graviditetsryktene som har svirret rundt datteren den siste tiden, uten å bekrefte eller avkrefte om det er barnebarn på vei..

Hun avslørte derimot at Fergies svigermor har sitt syn på saken.

- Moren til Josh sier: "kan hun ikke kjappe seg å få den elefanten?"

Nå avslører derimot amerikansk presse at Fergie selv skal ha fortalt nyheten om at hun og Josh venter tvillinger til et ventende pressekorps som hadde møtt opp på flyplassen i det paret var på farten til bryllupsreisen.

Fergie og Josh har datet siden 2004, og paret har vært forlovet siden 2007.

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no eller ring vår tipstelefon 93076767!

LES OGSÅ: Fergie med dobbelthake og magefett