SAMMEN IGJEN: Komikerparet Sarah Silverman og Jimmy Kimmel skal planlegge å gifte seg. Foto: All Over Press
SAMMEN IGJEN: Komikerparet Sarah Silverman og Jimmy Kimmel skal planlegge å gifte seg. Foto: All Over PressVis mer

Fra brudd til bryllup?

Litt av en helomvending for komikerparet.

LOS ANGELES (Seher.no): I juli kom nyheten om at talkshow-verten Jimmy Kimmel (41) og kjæresten gjennom fem år, stand-up komikeren Sarah Silverman (37), hadde gått hver til sitt.

Men bare et par måneder senere var de tilbake i hverandres armer, og nå ser det ut til at komikerparet tenker på å gjøre alvor av forholdet, skriver Star magazine.

- Sarah var veldig ærlig med Jimmy da de fant ut at de ville fortsette å være sammen. Hun sa at hun elsker ham og ønsker å bli hans kone. Hvis han ikke var klar for å gifte seg ville hun ikke tilbake i forholdet, forteller en venn av dem til bladet.

Jimmy skal ha skjønt at hun mente alvor for i midten av oktober ble han observert mens han kikket på diamanter hos Harry Winston i Beverly Hills.

- Sarah vil ha en ring på fingeren og Jimmy har tenkt til å gi henne nettopp det, sier vennen.

Paret fikk tidligere i år mye oppmerksomhet da de spilte inn hver sin humorvideo hvor Silverman og Kimmel spøkte med at de hadde hatt sex med henholdsvis Matt Damon og Ben Affleck.

Damon-videoen førte til at Silverman vant en Emmy, og i takketalen nevnte hun Kimmel "som alltid vil ha en spesiell plass i hjertet mitt".

LES OGSÅ: Tabbet seg ut på TV