LYKKELIGE IGJEN: Monica Hansen og Loren Birdwell er sammen igjen, og planlegger bryllup neste vår. Datoen er imidlertid ikke satt ennå. Foto: Anders Myhren/Seher.no
LYKKELIGE IGJEN: Monica Hansen og Loren Birdwell er sammen igjen, og planlegger bryllup neste vår. Datoen er imidlertid ikke satt ennå. Foto: Anders Myhren/Seher.no Vis mer

Fra brudd til bryllup på to måneder

- Nå har Loren flyttet inn på soverommet igjen. Til våren gifter vi oss.

SEHER.NO: I  begynnelsen av juli i år, ble det kjent at Monica Hansen (31) fra «Ja, vi elsker Hollywood» og hennes forlovede Loren Birdwell (31) hadde gått fra hverandre like før de etter planen skulle gifte seg.

- Jeg så en side av Loren som jeg ikke likte. Jeg tok det som et forhåndsvarsel før ekteskapet og fikk kalde føtter, sa Monica til Her og Nå den gangen.

Men nå, to måneder seinere, er paret lykkelig forelsket igjen og klar for nytt bryllup.

- Det tok oss mer enn en måned å jobbe oss gjennom problemene våre. Vi hadde behov for å være borte fra hverandre en periode for å skjønne hvor my vi egentlig elsker hverandre. Nå har Loren flyttet inn på soverommet igjen. Til våren gifter vi oss, sier Monica Hansen til Her og Nå.

Den norske modellen sier også at hun godt kan tenke seg barn.

- Absolutt. Kanskje ett år etter at vi har giftet oss, sier hun til Her og Nå.

Bli fan av Seher.no på Facebook her.

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Marcus kobles til norske Carina

Se video med Monica som forteller hva som skjedde med leppene hennes her:[obj:media:8446]