SLUTT: Siden skilsmissen var et faktum i 2005 har ikke Jennifer og Brad snakket stort med hverandre. Foto: All Over Press
SLUTT: Siden skilsmissen var et faktum i 2005 har ikke Jennifer og Brad snakket stort med hverandre. Foto: All Over PressVis mer

Fra brudd til Brad

Eks-stjerneparet tok en drink sammen på hotellet.

SEHER.NO: Under filmfestivalene er det vanskelig å ikke støte på eksen, spesielt hvis han eller hun er en like stor filmstjerne som deg selv.

I helgen gikk den storslåtte filmfestivalen i Toronto, Canada av stabelen, og der var ingen ringere enn eks-stjerneparet Brad Pitt (44) og Jennifer Aniston (39) - sammen!

Paret - som tidligere ble snakket om som Hollywoods peneste par - skilte lag i 2005 etter at Brad Pitt falt for Angelina Jolie (33) under en innspillingen av "Mr. and Mrs. Smith".

Siden den gang har ikke "Friends"-stjernen hatt noe kontakt med sin tidligere ektemann.

Men det var før - i helgen derimot, kunne man se dem sammen for første gang siden bruddet.

Brad bodde på The Hyatt-hotellet i Toronto, og Jennifer ankom hotellet en time etter sin eks-mann for å spise middag med noen venninner.

- Jennifer spiste middag på hotellet og tok noen drinker i baren med noen venninner etterpå. Etter hvert møtte de Brad, og de to slo av en vennlig prat en stund, forteller en kilde til The Sun.

Tydeligvis er paret fortsatt venner etter bruddet for tre år siden.

Det spørs vel om Angelina blir veldig fornøyd når hun får høre dette...

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no

LES OGSÅ: Aniston dumpet på SMS