Fra Britney til Solo

Ray Kay skal finne Norges beste statist til drømmejobb.

SOLO-KONKURRANSE: Den norske musikkvideoregissøren samarbeider med Solo i konkurransen. Foto: Michael Raveney
SOLO-KONKURRANSE: Den norske musikkvideoregissøren samarbeider med Solo i konkurransen. Foto: Michael Raveney Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Se video med Ray Kay nederst i saken!

SEOGHØR.NO: Reinert Olsen (34), bedre kjent som Ray Kay, har regissert musikkvideoer for mange av de største Hollywood-stjernene, blant annet Britney Spears, Lady Gaga og Beyonce.

Nå skal han sammen med Solo finne Norges beste statist. I brus-konkurransen får vinneren drømmejobben som statist i en musikkvideo til en internasjonal stjerne.

- Jeg vokste opp med Solo som fast innslag på lørdagskvelden, så det er hyggelig å kunne bruke mitt kontaktnett i USA til å gjøre både brusen og nordmenn mer kjent. Jeg er sikker på at en norsk statist er akkurat det lille ekstra en stjernevideo trenger, sier Ray Kay i en pressemelding.

Men noen stor talentkonkurranse blir det ikke, forsikrer regissøren.

- Dette blir ikke noe Idol eller X-Factor opplegg, vi er ikke på jakt etter musikk- og skuespillertalent i tradisjonell forstand. Vi leter etter en som for eksempel er dritflink til å stå rett opp og ned, fantastisk til å sitte naturlig eller eksepsjonelt god til å drikke brus, sier han.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her
 
Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255
 
Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.
 
LES OGSÅ: Ray Kay falt for vakre Cathrine

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer