TOK SLUTT: Guro Huseby fant kjærligheten med Svein Are Trollsås i "Jakten på kjærligheten" i fjor, men i april tok forholdet slutt. Til høsten er Guro tilbake på TV i NRKs "folkepanel". Foto: TV 2
TOK SLUTT: Guro Huseby fant kjærligheten med Svein Are Trollsås i "Jakten på kjærligheten" i fjor, men i april tok forholdet slutt. Til høsten er Guro tilbake på TV i NRKs "folkepanel". Foto: TV 2Vis mer

Fra bondesjekking til valgsjekking

Guro Huseby blir en del av NRKs valgsendinger med realitykjendiser.

SEHER.NO: I fjor søkte Guro Huseby etter en partner i "Jakten på Kjærligheten" på TV 2. Denne høsten blir hun å se i en helt annen rolle i NRKs valgsendinger.

NRK går nemlig nye veier for å skape interesse rundt valget, og skal bruke realitykjendiser for å gjøre valgsendingene mer folkelige.

- Vi må ta seerne på alvor, derfor tar vi med vanlige mennesker som skal vurdere politikken, debattene og politikerne, sier nyhetsredaktør i NRK Jon Gelius til VG.

- Det er en utfordring, og en spennende anledning til å sette seg inn i de politiske spørsmålene, sier Guro Huseby til VG, hun innrømmer at hun ble overrasket da hun ble spurt om å være med i sendingene.

Personene i NRKs "Folkepanel" har alle det til felles at de er politisk interesserte, usikre på hva de skal stemme - og at alle er kjent fra ulike realityserier på TV.

I tillegg til Guro Huseby, sitter Henning Dyngvold fra "Skaperen", Liv-Unni Solberg fra "Jordmødre", Øystein Alsos fra "Den store reisen", Shahzad Asghar Rana, som er dommere i "Skaperen" og "Kvitt eller dobbelt"-deltaker Torfinn Gossner i panelet.

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no, eller ring vår tipstelefon 93076767.

LES OGSÅ: Avslører nyheter om privatlivet