<strong>SEXY:</strong> Modellen og skuespilleren Madalina Ghenea, her avbildet i en kampanje for undertøysmerket Lascana, er angivelig Leonardo DiCaprios nyeste flørt. Skjønnheten er trolig i stand til å få Hollywood-hunkens tanker bort fra sin vakre ekskjæreste, Bl Foto:  LASCANA/ SPLASH NEWS/ All Over Press
SEXY: Modellen og skuespilleren Madalina Ghenea, her avbildet i en kampanje for undertøysmerket Lascana, er angivelig Leonardo DiCaprios nyeste flørt. Skjønnheten er trolig i stand til å få Hollywood-hunkens tanker bort fra sin vakre ekskjæreste, Bl Foto: LASCANA/ SPLASH NEWS/ All Over Press Vis mer

Fra Blake til undertøysbabe

Hollywood-stjernen har visst hendene fulle etter bruddet med Blake Lively.

Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Det har knapt gått en måned siden det ble kjent at romansen mellom Leonardo DiCaprio (36) og «Gossip Girl»-stjernen Blake Lively (24) har tatt slutt.

Siden den gang er han blitt koblet til den australske modellen Alyce Crawford (21) og til vakre Kendal Schuler (20), som også er en australsk modell. Det nyeste tilskuddet i flørtesamlingen hans er imidlertid Madalina Ghenea (24), en skuespiller og modell med røtter fra Romania.

«Inception»-stjernen skal ha tilbragt forrige helg med den sexy 24-åringen, på herregården han har leid i Sydney i forbindelse med innspillingen av «The Great Gatsby».
 
Ifølge CTVNews og Australias Daily Telegraph koste Madalina seg i sjøen nedenfor filmstjernens hus, før hun skiftet til bikini og slo seg ned på balkongen sammen med DiCaprio.
 
Damemagneten DiCaprio ser altså ikke ut til å ha firet på kravene etter bruddet med smellvakre Blake. Ifølge RadarOnline er Madalina Ghenea, som også har deltatt i italienske «Dancing With The Stars», en av verdens heteste undertøysmodeller. Det er vel disse bildene et bevis på...

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Jeg fikk høre at det ikke så bra ut   

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer