Fra Big Brother til Grand Prix

Carina Dahl gjør TV-comeback fire år etter «Big Brother».

PÅ SCENEN: Carina Dahl skal ifølge sikre kilder Se og Hør weekend har vært i kontakt med være en av deltakerne i årets Grand Prix.
PÅ SCENEN: Carina Dahl skal ifølge sikre kilder Se og Hør weekend har vært i kontakt med være en av deltakerne i årets Grand Prix. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Carina Dahl (25) ble kjent gjennom den svensknorskeutgaven av Big Brother i 2006. Nå skal datteren til TNT-trommis Morten «Diesel» Dahl (51) være med i Melodi Grand Prix, ifølge Se og Hør Weekend.

Carina er bosatt i Stockholm, og jobber som plateartist. Men hun tilbringer også mye tid i Hollywood, og ble tidligere i høst koblet til den svenske supermodellen Marcus Schenkenberg (42). Tidligere har hun også hatt en flørt med Paris Hiltons eks-kjæreste, Doug Reinhardt (25).

- Carina og Marcus har vært på romantiske middagsdater, og de har også blitt observert sammen i Stockholm kjørende på Marcus' motorsykkel. Han er svært betatt av Carina - og omvendt, uttalte en kilde nær paret til Se og Hør tidligere i høst.

Deltagerlisten til Melodi Grand Prix 2011, skal nå være spikret, ifølge Se og Hør, og bladet trykker flere lekkasjer om hvem som skal være med når sirkuset starter opp i januar.
 
Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Marcus kobles til norske Carina

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer