Fra Bergen til Warszawa

Norwegian åpner Bergen-Warszawa og øker antall avganger på Oslo-Warszawa.

BYGD OPP: Gamlebyen i Warszawa er blitt totalt restaurert etter at den ble bombet sønder og sammen under krigen. Foto: Thomas Lillehagen Røyert
BYGD OPP: Gamlebyen i Warszawa er blitt totalt restaurert etter at den ble bombet sønder og sammen under krigen. Foto: Thomas Lillehagen Røyert Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Norwegian vil fra og med 11. november åpne en ny rute mellom Bergen og Warszawa. Ruten vil gå to ganger i uken. I tillegg utvides kapasiteten på ruten Oslo – Warszawa til ni ukentlige rundturer.

- Vi har hatt en fantastisk respons på vår rute mellom Oslo og Warszawa og øker nå tilstedeværelsen på dette markedet gjennom å tilby en ny direkteforbindelse mellom Bergen og Warszawa. Samtidig øker vi antall avganger på ruten Oslo – Warszawa. I tillegg til å være en fantastisk by i seg selv, er også Warszawa et meget godt utgangspunkt for reiser til andre deler av Polen, sier Daniel Skjeldam, rutedirektør i Norwegian.

Ruten vil gå på tirsdager og lørdager, og prisene starter på 297 kroner inkludert alle skatter og avgifter. Billettene vil ligge i salg fra fredag 29. september kl. 1200.

LES MER: POLSKE SHOPPINGPERLER

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer