Fra Baywatch-babe til baby-mamma

Nicole Eggert er blitt mor for annen gang.

STOR FORSKJELL: Skuespiller Nicole Eggert spilte på 90-tallet spreke og sexy Summer Quinn i TV-serien «Baywatch» (t.v). Høygravid og 20 år eldre, er det ikke så lett å kjenne igjen skjønnheten - her avbildet under sin egen babyshower i sommer (t.h Foto: All Over Press
STOR FORSKJELL: Skuespiller Nicole Eggert spilte på 90-tallet spreke og sexy Summer Quinn i TV-serien «Baywatch» (t.v). Høygravid og 20 år eldre, er det ikke så lett å kjenne igjen skjønnheten - her avbildet under sin egen babyshower i sommer (t.h Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Den amerikanske skuespilleren Nicole Eggert (39) sjarmerte TV-seerne i rollen som søte Summer Quinn i TV-serien «Baywatch» på starten av 1990-tallet.

Nå, nesten tjue år senere, har 39-åringen erstattet den røde badedrakten og livbøyen med amme-BHer og bleier. I slutten av juli ble nemlig TV-stjernen mamma for annen gang, melder UsMagazine.

«Det er så mye kjærlighet i livet mitt. Jeg er utrolig velsignet» skal Eggert ha skrevet på Facebook-siden sin etter fødselen, ifølge DailyMail.

39-åringen har fra før av datteren Dilyn (12) med eksmannen Justin Herwick. Hvem som er faren til hennes nyfødte datter, opplyses imidlertid ikke.

Den tidligere Baywatch-baben gikk en god del opp i vekt for noen år siden, trolig som en følge av at faren hennes døde av kreft. Men da hun deltok i TV-programmet «Celebrity Fit Club» i 2010, gikk hun ned flere kilo. I forbindelse med deltagelsen i serien understreket Eggerts mor at datteren aldri har vært overvektig.

- For alle rundt henne ble vektøkningen svært synlig. Hun var ikke ordentlig tung, men ettersom hun spilte i «Baywatch», forventet folk at hun fremdeles skulle se slik ut. Men hun er ikke 18 år lenger, uttalte hun til RadarOnline da.

Bildene av den høygravide kjendisen tyder på at hun, naturlig nok, har lagt på seg noen kilo igjen - men Eggert vil trolig miste mye av babyvekten nå som datteren er født.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Jeg har innsett hvor skjørt livet er  

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer