<strong>HETE BILDER:</strong> Reklamekampanjen til Vanessa har allerede vakt oppsikt i USA. Foto: Stella Pictures
HETE BILDER: Reklamekampanjen til Vanessa har allerede vakt oppsikt i USA. Foto: Stella Pictures Vis mer

Fra barnestjerne til bikinimodell

Nå vil «High School Musical»-skuespilleren vise verden at hun er blitt voksen. Se bildene!

Publisert
Sist oppdatert
Se flere bilder fra Vanessa Hudgens' fotoshoot nederst i artikkelen!

SEHER.NO: Skuespilleren Vanessa Hudgens (22) ble berømt over natten gjennom rollen som Gabriella Montez i de populære ungdomsfilmene «High School Musical».

De siste månedene har hun imdlertid jobbet hardt for å kvitte seg med barnestjerne-stemplet, og nå har hun gått et steg lenger.

Hudgens har nemlig takket ja til å pryde den nye reklamekampanjen for klesmerket Candies, hvor hun blant poserer i en minimal bikini.

Vanessa- som i desember ble singel etter et flere år langt forhold til «High School Musical»-kollegaen Zac Efron (23) - tar over Candie's-jobben etter Britney Spears.

Og Britney brukte ikke lang tid på å sende sine gratulasjoner etter at nyheten om Vanessas nye jobb ble kjent.

- Det er så morsomt å være en Candie's-jente. Se opp for de nye bildene av deres nye jente Vanessa Hudgens, skrev Britney på sin Twitter-side.

Candie's-reklamen er imidlertid ikke første gangen lettkledde bilder av Vanessa havner på nettet. I 2006 holdt hun på å miste sin rollen i «High School Musical», etter at private nakenbilder av henne kom på avveie.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Nakenbildene preger henne fortsatt

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer