Fra arrest til bikinifest

Den britiske TV-stjernen og modellen så ikke ut til å skjenke narkotikaproblemene en tanke da hun slo ut håret på Ibiza. Se bildene!

Se flere bilder av Tulisa nederst i saken!

SEOGHØR.NO: Den britiske modellen og artisten Tulisa Contostavlos har de siste årene gjort stor suksess som dommer i den britiske versjonen av konkurransen «X Factor».

Men livet i rampelyset har ikke bare vært en positiv opplevelse for Tulisa.

I fjor opplevde hun at en privat sex-film ble spredd på nettet, og deretter hjertesorg da en av hennes venner ble skutt i et gjengoppgjør.

Ble arrestert
Men i juni fikk skandale-modellen sin største nedtur til nå, da hun ble arrestert av politiet for medvirkning til narkotikalanging.

Politiet innkalte Tulisa til avhør etter at avisen The Sun filmet henne mens hun skal ha hjulpet til med å formidle salg av kokain verdt over 8000 kroner.

Hun er foreløpig løslatt mot kausjon og må møte i retten neste måned.

Narkotikaproblemene så imidlertid ikke ut til å bekymre Tulisa, da hun kort tid etter løslatelsen reiste på sommerferie til den spanske øya Ibiza.

Feiret bursdag
Sammen gode venner har hun nytt dagene på partyøya med festing og bading.

Og Tulisa - som søndag feiret sin 25-års dag på øya - nølte ikke med å vise frem formene som har gjort henne til et sex-symbol i hjemlandet i en rekke forskjellige bikinier.

- Festen stopper aldri! Dagen etter bursdagsfeiringen festet hun hardt igjen, tilsynelatende uten noen «dagen derpå»-effekt, skriver avisen.

Tulisa - som nylig gjorde det slutt med fotballstjernen Danny Simpson - skal også ha flørtet med flere menn under festingen på partyøya.

LES OGSÅ: Knust etter at vennen ble drept

 

BADELYKKE: Tulisa så ikke ut til å skjenke problemene med politiet en tanke, da hun koste seg på Ibiza. Foto: All Over Press
FERIEFLØRT: Tulisa Contostavlos - som nylig ble singel - har benyttet ferien til å flørte med flere ukjente menn. Foto: All Over Press
BIKINIDRONNING: Tulisa hadde med seg en rekke forskjellige bikinier og badedrakter til Ibiza. Foto: All Over Press
SLO SEG LØS I STRANDBAREN: Champagnen flommet, da Tulisa blant annet feiret sin 25-års dag på Ibiza søndag. Foto: All Over Press
MYE OPPMERKSOMHET: Tulisa fikk mye oppmerksomhet både av guttene og jentene på Ibiza. Foto: All Over Press
VISTE FRAM BIKINIKROPPEN: Tulisa Contostavlos viste på Ibiza hvorfor hun flere ganger har blitt kåret til en av Storbritannias mest sexy kvinner. Foto: All Over Press
Tulisa Contostavlos seen on a boat trip with her friends in Antonio, Ibiza.

Pictured: Tulisa Contostavlos

Ref: SPL577353 130713
Picture by: / Splash News

Splash News and Pictures
Los Angeles: 310-82 Foto: All Over Press

GODE VENNER: Tulisa og vennene la ikke skjul på at de trivdes svært godt på den populære partyøya Ibiza. Foto: All Over Press