Fra arrest til bikinifest

Den britiske TV-stjernen og modellen så ikke ut til å skjenke narkotikaproblemene en tanke da hun slo ut håret på Ibiza. Se bildene!

Publisert
Sist oppdatert
Se flere bilder av Tulisa nederst i saken! SEOGHØR.NO: Den britiske modellen og artisten Tulisa Contostavlos har de siste årene gjort stor suksess som dommer i den britiske versjonen av konkurransen «X Factor».Men livet i rampelyset har ikke bare vært en positiv opplevelse for Tulisa.I fjor opplevde hun at en privat sex-film ble spredd på nettet, og deretter hjertesorg da en av hennes venner ble skutt i et gjengoppgjør. Ble arrestertMen i juni fikk skandale-modellen sin største nedtur til nå, da hun ble arrestert av politiet for medvirkning til narkotikalanging.Politiet innkalte Tulisa til avhør etter at avisen The Sun filmet henne mens hun skal ha hjulpet til med å formidle salg av kokain verdt over 8000 kroner.Hun er foreløpig løslatt mot kausjon og må møte i retten neste måned.Narkotikaproblemene så imidlertid ikke ut til å bekymre Tulisa, da hun kort tid etter løslatelsen reiste på sommerferie til den spanske øya Ibiza.Feiret bursdagSammen gode venner har hun nytt dagene på partyøya med festing og bading.Og Tulisa - som søndag feiret sin 25-års dag på øya - nølte ikke med å vise frem formene som har gjort henne til et sex-symbol i hjemlandet i en rekke forskjellige bikinier.- Festen stopper aldri! Dagen etter bursdagsfeiringen festet hun hardt igjen, tilsynelatende uten noen «dagen derpå»-effekt, skriver avisen.Tulisa - som nylig gjorde det slutt med fotballstjernen Danny Simpson - skal også ha flørtet med flere menn under festingen på partyøya. LES OGSÅ: Knust etter at vennen ble drept  

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer