SÅ UFOER: Robbie Williams hevder han har sett flygende tallerkner tre ganger. Nå vil han bli UFO-forsker på heltid. Foto: AP/Scanpix
SÅ UFOER: Robbie Williams hevder han har sett flygende tallerkner tre ganger. Nå vil han bli UFO-forsker på heltid. Foto: AP/ScanpixVis mer

Fra "Angels" til aliens-jakt

- Han er hekta på alt som har med verdensrommet å gjøre, sier Robbie Williams' bekymrete venner.

SEHER.NO: Popstjernen Robbie Williams sjokkerte i forrige uke fansen med å hevde at han personlig har sett tre flyvende tallerkner.

I radiointervjuet avslørte Robbie (34) at han hadde sett en UFO første gang som liten i Storbritannia, en gang over et hotell i Beverly Hills, og den foreløpig siste gangen etter å ha skrevet en sang om møte med liv fra andre planeter.

Nå hevder vennene hans at "Angels"-sangeren er blitt så besatt av å oppnå kontakt med verdensrommet, at det går utover karrieren.

- Han lever et merkelig liv for øyeblikket. Ofte forsvinner han inn i ørkenen for å se på stjerner i fjerne galakser, og er fast bestemt på å kjøpe seg sitt eget observatorium, sier en kilde nær sangeren til The Sun.

Og Robbie ser ikke bort fra at han kan ha spilt inn sin siste plate.

- Jeg vil legge poplivet på hylla, og bli UFO-forsker på heltid, sier han ifølge The Sun.

Popstjernens venner frykter imidlertid at Robbie er i ferd med å gjøre seg til latter i Hollywood.

De hevder han blant annet har pleiet kontakt med den omstridte forfatteren David Icke - som blant annet hevder at den tidligere britiske statsministeren Tony Blair og USAs president George W. Bush er aliens reptil-dyr forkledd som mennesker.

Selv bryr imidlertid ikke Robbie - som skal ha gitt sitt album "Close encounters" navn etter sine UFO-erfaringer - stort om hva folk mener om hans nye hobby.

- Folk må tro jeg er gal, noe jeg er, sa han i radiointervjuet ifølge The Sun.

Lik Se og Hør på Facebook

Meld deg på vårt kjendisvarsel! Ønsker du siste nytt om kjendis og underholdning rett i innboksen? Meld deg på vårt kjendisvarsel og få siste nytt rett i innboksen.