Fra a-ha til reality-tv

Disse blir dommere i TV 2s nye storsatsing «The Voice».

MENTOR: A-ha-stjernen Magne Furuholmen er her på vei inn på slottet for å feire Märtha på lørdag sammen med Heidi Rydjord. Nå blir han klar for talent-tv, ifølge Se og Hørs kilder. Foto: Scanpix
MENTOR: A-ha-stjernen Magne Furuholmen er her på vei inn på slottet for å feire Märtha på lørdag sammen med Heidi Rydjord. Nå blir han klar for talent-tv, ifølge Se og Hørs kilder. Foto: Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Fra våren av blir «The Voice – Norges beste stemme» TV 2s nye storsatsning.

Sangkonkurransen starter der de andre talentprogrammene slutter - nemlig der hvor arbeidet begynner med å gjøre ukjente talenter eller semi-profesjonelle sangere til suksessrike etablerte artister. Voice-konseptet har allerede gjort stor suksess i flere land, blant annet i Nederland og USA.

I samarbeid med Universal Music skal TV 2 i vårens storsatsning lansere en rekke av Norges nye og beste sangere. Deltakerne vil bli backet opp av fire etablerte artister som skal fungere som mentorer for å gi oppfølging og veiledning for å få frem det aller beste i hver av disse skjulte sangtalentene.

Etter det Se og Hør erfarer har TV 2 blant annet sikret seg a-ha-stjerne Magne Furuholmen (48) og MGP-kjendis Hanne Sørvaag (31) som mentorer til programmet.


Sørvaag var med å skrive «My Heart Is Yours» som ble fremført av Dirik Solli-Tangen i 2010, og var i vår selv med i den norske finalen av MGP med «You're Like A Melody».

«The Voice»-produsent Petter Testmann-Koch vil ikke kommentere saken overfor Se og Hør.
 
I «The Voice» kan hvem som helst melde seg på, som i andre talentkonkurranser, men når deltakerne skal prøve seg foran dommerpanelet så sitter de med ryggen til. Det er dermed kun stemmen som avgjør om de går videre eller ikke. En av dommerne i den amerikanske versjonen av programmet var Christina Aguilera.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer