Fox gjør TV-comeback etter tolv år

Parkinsons-rammede Michael J. Fox har fått en fremtredende rolle i ny komedie.

TV-COMEBACK: Fox skal nå være klar for en kommende komiserie som er inspirert av hans eget liv. Foto: All Over Press
TV-COMEBACK: Fox skal nå være klar for en kommende komiserie som er inspirert av hans eget liv. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Det er elleve år siden skuespilleren Michael J. Fox (51) gjorde sin siste store rolle, da han var med i den populære serien «Spin City».

Skuespilleren ble diagnostisert med Parkinsons i 1991, og ga seg snaue ti år senere for å fokusere på sin egen helse.

Nå skriver nettstedet Contactmusic.com at Fox gjør TV-comeback. 51-åringen har fått en fremtredende rolle i en kommende komedie som er inspirert av Fox sitt eget liv.


Det er Sam Laybourne som har skrevet manus til serien. Han har tidligere jobbet med serier som «Cougar Town» og «Arrested Development».

Fox slo gjennom i serien «Fem i familien» (Family Ties), og gjorde suksess i filmene «Tilbake til fremtiden» (Back to the Future). Etter at han ga seg med store roller, har han gjort gjesteopptredener i blant annet «Curb Your Enthusiasm» og «Boston Legal».

I mai sa Fox at ny medisinering gjorde det mulig for ham å ta på seg større roller.
 
Bli fan av Seoghør.no på Facebook her
 
Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255
 
Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.
 
LES OGSÅ: Kliss lik sin berømte pappa

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer