Fotograferte seg selv mens hun urinerte i gaten

Deretter delte popstjernen bildene med fansen...

SJOKKERER IGJEN: Ke$ha overrasket Twitter-fansen sin onsdag med å legge ut et bilde av seg selv, mens hun tisser i gaten. Foto: Stella Pictures
SJOKKERER IGJEN: Ke$ha overrasket Twitter-fansen sin onsdag med å legge ut et bilde av seg selv, mens hun tisser i gaten. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Popstjernen Ke$ha - best kjent for låten «Tik Tok» - er kjent for å sjokkere i festlig lag.

Tidligere har hun blant annet havnet på kant med «Smile»-sangerinnen Lily Allen, etter at hun ble vitne til at Ke$sha - som egentlig heter Kesha Rose Sebert - tisset i en vask inne på en pub.

Hun har også innrømmet å ha kastet opp i skapet til milliardærarvingen Paris Hilton.

Nå vekker popstjernens offentlige urinering igjen oppsikt, etter at hun onsdag la ut et bilde på sin Twitter-side, som viser henne mens hun urinerer i gaten.

«Pee pee on the street. PoPo come n get me if u can find meeee. I blame traffik." lød den påfølgende beskjeden, som løst oversatt betryr «Tisser på gata. Politiet kan ta meg hvis de finner meg. Jeg skylder på traffikken.».


Artisten har tidligere sagt at det å sjokkere er en del av det å være en rocker.

- Jeg er ikke redd for å bryte grenser. Det må du gjøre for å bli et ikon, har hun tidligere sagt til bladet Glamour, ifølge The Huffington Post.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Spydde i Paris Hiltons skap

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer