Fotballstjernens tre damer skaper trøbbel

- Ikke min skyld at jeg har et ludder som venninne, raser Playboy-modell etter at Mario Balotelli hadde forhold til både henne, venninna og en tredje blondine.

TRE FINGRE I VÆRET: Manchester Citys Mario Balotelli, som ble solgt for 224 millioner kroner fra Inter Milan, kunne juble for tre scoringer i samme kamp mot Aston Villa like før nyttår, etterpå feiret han med å få tre damer på kroken. Det ble det b Foto: All Over Press
TRE FINGRE I VÆRET: Manchester Citys Mario Balotelli, som ble solgt for 224 millioner kroner fra Inter Milan, kunne juble for tre scoringer i samme kamp mot Aston Villa like før nyttår, etterpå feiret han med å få tre damer på kroken. Det ble det b Foto: All Over Press Vis mer
SEHER.NO: Manchester Citys bråkebøtte Mario Balotelli (20) legger seg ut med både fans og spillere i den engelske klubben, samtidig som han bøtter inn mål.

Men det er ikke bare på det grønne gresset at Balotelli scorer – og sikrer seg bråk på samme tid. For etter at han først hadde et hett forhold til Playboy-modellen og Big Brother-vinner Sophie Reade, gikk han like godt til sengs med hennes bestevenninne også. Nå krangler de to så busta fyker på twitter.

- Vil at alle skal vite at @FayeEvette er løs på tråden og lå med en mann jeg gikk ut med! For en venn og velkommen til 2011, skriver Reade og legger til:

- Mario Balotelli er en taper!!

Nyttårsfesten med vennen ble dermed ikke helt som hun forestilte seg på twitter dagen før, skriver The Sun, for da var ordene om venninnen noen helt andre.

- Reiser til Manchester med min nydelige @FayeEvette skal feste hardt inn i 2011.

Dagen derpå fortsatte hun med hetsen av glamour-venninnen.

- Noen folk eier ingen skam! Og ingen truser! Skrev hun.

- Ikke min skyld at jeg har et ludder som venninne som kaster trusene ved første tegn på penger.

Men Super Mario, som han kalles, ga seg ikke med venninnen til Sohie. Mandag var ukens hat-trick i boks for 20-åringen da han ble avslørt med en tredje kvinne i Manchester.

Men ifølge The Sun burde Sophie visst at Super Mario ikke akkurat er noen romantiker. I november dumpet han sin italienske modell-kjæreste Melissa Castagnoli på tekstmelding like før hun skulle på direktesendt TV i hjemlandet. Hun tok revansje ved å lese opp meldingen på TV.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Droppet fødselen for å se på fotball