ØYEVITNE: 13 år gammel ble fikk Per Ciljan Skjelbred sitt livs sjokk. Faren ble meid ned av bildesperado. Foto: SCANPIX
ØYEVITNE: 13 år gammel ble fikk Per Ciljan Skjelbred sitt livs sjokk. Faren ble meid ned av bildesperado. Foto: SCANPIX Vis mer

Fotballstjernens pappa nær drept

- Jeg lå med blod over hele hodet og ansiktet, forteller Aksel Skjelbred.

SEHER.NO: Rosenborg-stjernen Per Ciljan Skjelbred (20) vil for alltid huske den kvelden han ble hentet av pappa Aksel Skjelbred (51) på trening.

På sykkelveien hjemover opplevde han som 13-åring marerittet da faren brutalt ble meid ned av en bil, skriver Se og Hør.

Episoden blir omtalt i bokserien "Det gjelder livet" som er skrevet av Tore Strømøy og Birger Andreas Myrstad.

I boken snakker Aksel åpenhjertig ut om den dramatiske hendelsen, hvor han ble kastet flere meter opp i luften før han landet hodestups i bakken - med sin 13 år gamle sønn som sjokkert vitne.

"Det jeg husker aller best fra hele ulykken der på ulykkesstedet er at Per står og skriker utrøstelig ved siden av meg hele tiden. Det verste var at jeg lå der ute av stand til å røre meg og ikke kunne trøste ham, eller være der sammen med ham, eller gjøre noe for ham. Det må jo ha vært et enormt sjokk for gutten å se faren sin ligge i en totalt hjelpeløs tilstand. Det er ikke dett barn forbinder med fedre. Det skal være noe trygt og godt og noen å holde i, og så ligger jeg der ute av stand til  ta meg av ham", forteller Skjelbred i boken.

I hui og hast ble Aksel kjørt på sykehuset, hvor det ble påvist livstruende indre blødninger.

Se og Hør har vært i kontakt med Aksel Skjelbred som ikke ønsker å kommentere saken ytterligere.

LES OGSÅ: Stemples som klyse