Caroline Berg Eriksen:

Fotballfrues reaksjon da ektemannen fortalte at han legger opp: - Jeg begynte å grine

Bloggeren åpner opp om nyheten på bloggen.

EMOSJONELL: Lars Kristian Eriksen har bestemt seg for å gi seg med fotballen. Her er han sammen med kona Caroline «Fotballfrue» Berg Eriksen under Vixen Blog Awards, som forklarer at hun begynte å gråte da ektemannen røpet nyheten. Foto: Vegard Wivestad Grøtt / NTB Scanpix
EMOSJONELL: Lars Kristian Eriksen har bestemt seg for å gi seg med fotballen. Her er han sammen med kona Caroline «Fotballfrue» Berg Eriksen under Vixen Blog Awards, som forklarer at hun begynte å gråte da ektemannen røpet nyheten. Foto: Vegard Wivestad Grøtt / NTB Scanpix Vis mer
Publisert

Lørdag ble det kjent at ektemannen til Caroline «Fotballfrue» Berg Eriksen (29), tidligere Odd- og LSK-spiller Lars-Kristian Eriksen (33) legger opp som fotballspiller.

- Jeg har vært i dialog med Fredrikstad, Sarpsborg og en eliteserieklubb til, men jeg har bestemt meg for å legge opp, fortalte Eriksen til Nettavisen.

I et innlegg på bloggen, tittulert «ikke lenger fotballfrue» forteller Caroline Berg Eriksen hvordan hun reagerte da ektemannen røpet nyheten overfor henne.

- Går all in

LEGGER OPP: Lars-Kristian Eriksen har valgt å legge opp, etter en ni år lang karriere som fotballspiller i Norges øverste divisjon. Her fra tiden i Lillestrøm. Foto: Kyrre Lien / NTB Scanpix
LEGGER OPP: Lars-Kristian Eriksen har valgt å legge opp, etter en ni år lang karriere som fotballspiller i Norges øverste divisjon. Her fra tiden i Lillestrøm. Foto: Kyrre Lien / NTB Scanpix Vis mer

Ifølge 29-åringen ble det et sterkt øyeblikk, hvor det var tøft å holde tårene tilbake.

«Noe av det jeg beundrer mest ved Lars-Kristian er evnen hans til å gi alt. Har han bestemt seg for noe, så går han all in. Det har han gjort nå. Han har bestemt seg for å legge fotballskoene på hylla og jeg må innrømme at jeg begynte å grine da han fortalte meg at han følte at motivasjonen for noe annet var større.», skriver hun.

Videre forklarer bloggeren at hun er stolt over ektemannen. Samtidig understreker hun at valget fullt og helt var hans eget, og at hun støtter ham i beslutningen.

«Det er nå det starter og jeg ser sånn frem til en helt ny fremtid hvor spontaniteten er tilstede. (...). Jeg har hatt det helt fantastisk som fotballfrue, det var jo også grunnlaget for at jeg startet bloggen som i dag har blitt jobben min, noe jeg er utrolig takknemlig for.»

Satser på foto

Eriksen avlørte at han siden desember i fjor hadde tygget på om han skulle gi seg med fotballen.

Videre forklarte 33-åringen at han nå skal satse på fotografering, en oppgave han har hatt på konas blogg.

- Jeg kommer til å satse på foto, og studerer for tiden på nettskole i New York. Så der går veien videre.

Dagbladet har kontaktet Caroline Berg Eriksens manager Peter Peters for kommentar, men henvendelsen er så langt ikke blitt besvart.

ETTER FØDSEL-BILDET: Caroline Berg Eriksen fikk massiv oppmerksomhet etter at hun la ut bilde av seg selv bare få dager etter hun hadde født sitt første barn. Her er et klipp fra «Else» som går på TV 2 i kveld. Video: TV 2 / Vis mer

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer