SLÅR TILBAKE: Maja og Victor Nilsson Lindelöf fikk sitt første barn forrige helg. Men mye av gleden ble ødelagt av hetsen fra fotballfansen og alle ryktene i svenske medier. Nå tar Maja til motmæle på bloggen sin. Foto: NTB Scanpix
SLÅR TILBAKE: Maja og Victor Nilsson Lindelöf fikk sitt første barn forrige helg. Men mye av gleden ble ødelagt av hetsen fra fotballfansen og alle ryktene i svenske medier. Nå tar Maja til motmæle på bloggen sin. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Victor og Maja Nilsson Lindelöf:

Fotballfruen raser mot hets og rykter

Går hardt ut mot hetsen fra fansen og rykteflommen i mediene.

Publisert

Den svenske Manchester United-stjernen Victor Nilsson Lindelöf (24) havnet i hardt vær da han sto over Sveriges to EM-kvalifiseringskamper nylig. Kritikken haglet.

United-stjernen mottok hets for avgjørelsen, og spekulasjonene raste vilt i sosiale medier. Svenske aviser omtalte også rykteflommen, som de mente skapte en uro i det svenske landslaget.

Lindelöf forklarte at, som rett og rimelig er, at han valgte å bli hjemme ettersom han og kona Maja ventet barn med termin rundt det tidspunktet. Nå forteller sistnevnte på sin blogg at det ligger mer bak avgjørelsen.

Se dette innlegget på Instagram

Tights are a big part of my life these days

Et innlegg delt av Maja Nilsson Lindelöf (@majanilssonlindelof)

Hun forteller om noen tøffe uker før sønnens fødsel, da det skal ha oppstått komplikasjoner i løpet av de siste ukene.

- Midt i alt dette har det vært kaos i mediene som vi og familien har prøvd å håndtere, samtidig som vi visste at noe ikke var helt riktig i magen. Vi var i sjokk, skriver Lindelöf.

PROFILERT PAR: Manchester United-stjernen Victor sammen med Maja på toppklubbens UNICEF-galla på Old Trafford i Manchester i november 2017. Foto: AFP/ NTB scanpix
PROFILERT PAR: Manchester United-stjernen Victor sammen med Maja på toppklubbens UNICEF-galla på Old Trafford i Manchester i november 2017. Foto: AFP/ NTB scanpix Vis mer

Langer ut mot mediene

Det skal nevnes at Maja og Victor Nilsson Lindelöf fikk en frisk og velskapt sønn forrige helg.

Lindelöf er videre kritisk mot medienes håndtering av saken.

- Visse personer, og framfor alt mediene, har ødelagt en del av det man som menneske har rett til å få håndtere i fred, nemlig lykken over å bli forelder. Man fortjener, fotballproff eller ei, å få håndtere det i fred. På en måte føler jeg meg frarøvet følelsen man skal ha som forelder dagene før barnet kommer til verden, og dagene etterpå. Lykkeønskningene har blitt blandet med hets, takket være mediene, skriver Lindelöf.

Hun fortsetter:

- I stedet for å akseptere Victors nei på grunn av personlige årsaker, så ble han stemplet som en landsforræder, og de setter spørsmålstegn ved hans profesjonalitet.

NORWAY CUP: Fanny tar tempen på Norway Cup og sjekker hva spillerne egentlig innehar av fotball-kunnskaper. Da rødmer den ene etter den andre, men Stian Blipp, han lot seg ikke lure. Reporter: Fanny Odden / Video: Malene Storrusten Vis mer

Populært par

United-stjernen Victor Nilsson Lindelöf sto over mot både Romania (2-1-seier) og mot Norge tirsdag.

- Folk spekulerer alltid i hva som ligger bak. For meg er det helt sjukt at man ikke bare kan respektere det. Men slik er det vel; spiller du fotball, må du dele alt som skjer i livet. Jeg synes det er helt absurd, sa Lindelöf overfor Viasat.

Han og kona er et yndet par for pressen i Storbritannia, og må iblant håndtere en og annen paparazzifotograf. Med det følger også en stor interesse fra fansen.

Hets er noe Maja Nilsson Lindelöf tidligere har håndtert med glans. Hun er ikke redd for å si ifra. I sommer ga hun blant annet klart svar til nettrollene som mente ektemannen i realiteten var «på ferie» da han trente seg opp etter en skade.

Fansen - og tabloidpressen, for den saks skyld - har for lengst lagt sin elsk på henne. Det er mye på grunn av aktiviteten hennes i sosiale medier.

Det er ofte humor på kjærestens bekostning som kommer ut på Twitter-profilen hennes. Hun legger ofte ut skjermdump av tekstmeldingene de har sendt til hverandre, og framstiller ofte fotballtalentet som lat og dum.

Denne artikkelen ble først publisert på Dagbladet.no.

LES OGSÅ: - Kanskje noe av det største vi kommer til å gjøre sammen

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer