Coleen Rooney og Rebekah Vardy:

Fotballfrue­krigen: - En tøff uke

Ordkrigen mellom fotballfruene fortsetter å prege nyhetsbildet i England. Samtidig kommer det nye beskyldninger.

FRUSTRERTE FOTBALLFRUER: Coleen Rooney og Rebekah Vardy er ikke perlevenner for tiden. Foto: NTB scanpix
FRUSTRERTE FOTBALLFRUER: Coleen Rooney og Rebekah Vardy er ikke perlevenner for tiden. Foto: NTB scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Coleen Rooney (33) tok i bruk alle sine sterkeste litterære virkemidler, da hun sakte, men sikkert bygde opp Twitter-meldingen som sjokkerte England forrige uke.

Fotballfrua, som er gift med Wayne Rooney (33), fortalte følgerne sine at noen hadde lekket historier til The Sun om henne.

Lekkasjen hadde kommet via hennes private Instagram-konto, og etter å ha blokkert alle personer bortsett fra én fra å se innleggene hennes, mener Rooney å ha avslørt at lekkasjene hadde kommet fra Rebekah Vardy (37).

I tårer

Rebekah Vardy er gift med Leicester-spiss Jamie Vardy (32), og saken utløste et skred av artikler og Twitter-meldinger verden over.

Coleen Rooneys anklager skapte en krig av munnhuggeri mellom de to fotballfruene, og det tok ikke lang tid før Vardy svarte. Hun benektet det hele, og følte seg sviktet av fru Rooney som hadde valgt å ta skittentøysvasken i offentligheten.

- Jeg er så skuffet over at du har valgt å gjøre dette, spesielt nå som jeg er gravid, skrev Vardy.

Herr og fru Vardy var på ferie i Dubai da Twitter-angrepet kom, men følte seg tvunget til å avbryte ferien da det stormet som verst. Denne uka publiserte den britiske tabloidpressen bilder av en gråtende fru Vardy som landet på flyplassen i London.

Saken har gått hardt innpå paret, noe Leicester-manager Brendan Rodgers bekreftet torsdag.

BABES: Fotball-VM for kvinner er godt i gang, og vi har tatt en titt på de flotteste damene i mesterskapet. Vis mer

- Støtter familien

Klubben gjør seg klar til helgas oppgjør mot Burnley, hvor Vardy er ventet å starte.

Manageren sier at spissen har hodet på riktig plass.

- Alt jeg kan gjøre er å støtte spillerne og deres familier. Jeg snakket med Jamie tidligere i uka. Han har trent godt og har vært fantastisk denne uka, sier Rodgers ifølge lokalavisa.

Rodgers sier at han og klubben støtter Vardy-paret i denne vanskelige tiden.

- Jeg er klar over det som skjedde forrige uke. Jeg hadde gitt Jamie et par dager ekstra fri allerede, for å komme seg bort med familien og hvile. Jeg er sikker på at det var en tøff uke, men vi er her for han og familien om de trenger det.

Artikkelen fortsetter under bildet.

TØFF TID: Ekteparet Jamie og Rebekah Vardy skal slite med ordkrigen som har oppstått. Her på Pride of Sport Awards i 2018. Foto: David Fisher/ REX/ NTB scanpix
TØFF TID: Ekteparet Jamie og Rebekah Vardy skal slite med ordkrigen som har oppstått. Her på Pride of Sport Awards i 2018. Foto: David Fisher/ REX/ NTB scanpix Vis mer

Nye beskyldninger

Etter at fru Rooney og fru Vardy havnet i ordkrig, har flere andre fotballfruer kastet seg på.

Jamie O'Haras (33) ekskone, Danielle Lloyd (35), kom tidligere i uka med beskyldninger mot Rebekah Vardy. Hun hevder at de to har hatt liknende hendelser seg imellom tidligere. Påstandene kom i TV-programmet «This Morning» på ITV.

- Jeg ble ikke sjokkert da jeg så hvem det var. Jeg tror hun gjorde det, uttalte Lloyd blant annet.

KASTER SEG INN: Tidligere fotballfrue Danielle Lloyd har også rettet skyts mot Rebekah Vardy de siste dagene. Her avbildet i forbindelse med lanseringen av Lloyds eget modellbyrå i 2008. Foto: REX/ NTB scanpix
KASTER SEG INN: Tidligere fotballfrue Danielle Lloyd har også rettet skyts mot Rebekah Vardy de siste dagene. Her avbildet i forbindelse med lanseringen av Lloyds eget modellbyrå i 2008. Foto: REX/ NTB scanpix Vis mer

Den tidligere fotballfrua fortsatte angrepet i et intervju med New Magazine, hvor hun blant annet kalte fru Vardy «patetisk».

Det får Rebekah Vardy til å rase.

- Det er bare løgn. Hun er bare irritert fordi jeg ikke fikk Jamie til å rekruttere for henne, slik hun ba meg om, skriver Leicester-spissens kone på Twitter. Nøyaktig hvilken rekruttering det er snakk om, er usikkert.

INSTAGRAM: Caroline Berg Eriksen, også kjent som «Fotballfrue», fikk mye omtale, både i inn- og utland da hun i 2013 postet dette bildet. Og med mediestormen som bildet førte med seg, kom også følgerne på Instagram. Video: Rødløper/Thea Hope Vis mer

Denne artikkelen ble først publisert på Dagbladet.no.

LES OGSÅ: Punget ut for luksusleilighet

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer