«Fotballfrue» selger huset

- Hvor vi ender opp er fortsatt usikkert.

PÅ FLYTTEFOT: Caroline Berg Eriksen og hennes ektemann Lars-Kristian Eriksen har lagt ut sitt hus i Siljan for salg. Foto: Tor Lindseth
PÅ FLYTTEFOT: Caroline Berg Eriksen og hennes ektemann Lars-Kristian Eriksen har lagt ut sitt hus i Siljan for salg. Foto: Tor Lindseth Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Kjendisbloggeren Caroline Berg Eriksen - kjent som «Fotballfrue» og hennes ektemann, Odd-spilleren Lars-Kristian Eriksen skal selge huset sitt i Siljan.

Det avslører Caroline på sin blogg i innlegget «et nytt kapittel».

«Vi trives så godt her, vi har fått venner for livet, minner for livet og jeg kommer alltid til å ha et helt spesielt forhold til Siljan og Skien. Det gjør vondt å lukke dette kapittelet, for det er så mye jeg er glad i her. Samtidig visste jeg at denne dagen ville komme: dagen hvor vi skal lukke og låse døren til Opdalsveien 253, og legge ut på nye eventyr».

Usikker fremtid

Lars-Kristian Eriksen bekrefter salgsplanene til Telemarksavisa.

- Klart, får vi solgt – som jeg regner med at skal gå greit – så er sjansen mindre for at vi blir værende i området. Vi tenkte at det kunne være greit å starte salgsprosessen nå, i stedet for å  vente til november eller desember, sier midtstopperen.

Det er foreløpig ikke klart om han vil fortsette som fotballspiller i Skiens-området, eller om paret vil flytte med datteren Nelia (2) og sitt kommende barn til en annen by.

«Hvor vi ender opp er fortsatt usikkert, men vi er veldig klare for et nytt kapittel alle sammen – og jeg håper dere blir med på reisen!», skriver Caroline på sin blogg.

Gleder seg til å få fødselen overstått

Bloggeren - som også har vært med i «Skal vi danse» på TV 2 - kjøpte huset sammen med ektemannen for 3.220.000 kroner i 2011.

PÅ PARKETTEN: I 2014 var Caroline Berg Eriksen med i TV 2-konkurransen «Skal vi danse». Foto: Tor Lindseth
PÅ PARKETTEN: I 2014 var Caroline Berg Eriksen med i TV 2-konkurransen «Skal vi danse». Foto: Tor Lindseth Vis mer

I boligannonsen som er lagt ut på Finn.no er den nye prisantydningen på 3.990.000 kroner.

Caroline - som har termin i september - har tidligere avslørt på sin blogg at hun gleder seg til å få sin andre fødsel overstått.

«Jeg kjenner – nesten over natten – at nå er jeg klar. Virkelig klar. Jeg er i storform, jeg har verken bekkenplager eller noe annet jeg kan sette fingeren på og hele svangerskapet har virkelig gått som en drøm. Og tro meg! Jeg er utrolig takknemlig for at jeg har vært såpass heldig to ganger, men om jeg likevel skal være hundre prosent ærlig, så begynner jeg å kjenne på at jeg faktisk er i ferd med å bli lei, skrev hun for kort tid siden».

LES OGSÅ: -Nå er jeg lei av å være gravid

 

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer