«Fotballfrue» er gravid

Venter barn i slutten av november.

BLIR FORELDRE: I slutten av november blir Odd-spiller Lars-Kristian Eriksen og Caroline Berg Eriksen foreldre for første gang. Foto: Stella Pictures
BLIR FORELDRE: I slutten av november blir Odd-spiller Lars-Kristian Eriksen og Caroline Berg Eriksen foreldre for første gang. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Caroline Berg Eriksen (26), kjent som bloggeren «Fotballfrue», venter barn. Det bekrefter hun på sin egen blogg.

Nå jubler bloggeren og ektemannen, fotballspiller Lars-Kristian Eriksen (29), over det kommende barnet.

«Det en glede for meg at jeg endelig føler tiden er inne for å fortelle dere dette: Jeg er gravid, og i slutten av november venter vi et lite, deilig mirakel. En pluss en skal bli tre, og vi gleder oss så uendelig mye!», skriver hun.

Berg Eriksen er allerede et godt stykke på vei i graviditeten.

«I dag er jeg allerede i 2. trimester. Jeg er 17 uker og 1 dag på vei, det vil si at jeg faktisk har gått inn i den femte svangerskapsmåneden (litt avhengig av hvordan du regner på det) og om bare 3 uker er jeg halvveis. Tenk det!».

Paret giftet seg på dagen for tre år siden.

LES OGSÅ: Se hva hun tjente på blogg-suksessen
 

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer