FÅR EN JENTE: Den vordende moren Caroline Berg Eriksen var tirsdag på sin første ordinære ultralyd, der hun og ektemannen fikk vite at alt var bra med fosteret - og at de venter en liten datter! «Fotballfrue» er snart halvveis i svangerskapet. Foto: Tor Lindseth, Se og Hør
FÅR EN JENTE: Den vordende moren Caroline Berg Eriksen var tirsdag på sin første ordinære ultralyd, der hun og ektemannen fikk vite at alt var bra med fosteret - og at de venter en liten datter! «Fotballfrue» er snart halvveis i svangerskapet. Foto: Tor Lindseth, Se og HørVis mer

«Fotballfrue» avslører babyens kjønn

Caroline Berg Eriksen har vært på ultralyd.

SEOGHØR.NO: Den kjente bloggeren Caroline Berg Eriksen (26) fortalte i juni at hun og ektemannen Lars Kristan Eriksen (30) venter sitt første barn.

Nå avslører hun kjønnet på den lille i et innlegg på bloggen sin.

«Det er en jente! Jeg har lenge hatt det på følelsen, men etter hvert som ukene har gått, har jeg ikke lenger våget å tro noe, så jeg har holdt meg nøytral den siste tiden», skriver hun i innlegget.

Den populære «fotballfruen» postet også et bilde av babytøy i ulike rosafarger, og røpet at hun og ektemannen, som spiller på fotballaget Odd, har to navn klare. Navnevalget vil de imidlertid holde hemmelig til etter fødselen, skriver hun.

Caroline Berg Eriksen er nå 19 uker på vei i svangerskapet.

LES OGSÅ: - Endrer ikke på kostholdet selv om jeg er gravid