«Fotballfrue» avslører babyens kjønn

Toppblogger Caroline Berg Eriksen røpet om datteren Nelia får en lillebror eller lillesøster.

FÅR EN DATTER TIL: Det profilerte ekteparet Caroline Berg Eriksen og Lars-Kristian Eriksen venter sitt andre barn, en liten jente. Det avslørte toppbloggeren på bloggen sin tirsdag.
 Foto: Tor Lindseth
FÅR EN DATTER TIL: Det profilerte ekteparet Caroline Berg Eriksen og Lars-Kristian Eriksen venter sitt andre barn, en liten jente. Det avslørte toppbloggeren på bloggen sin tirsdag. Foto: Tor Lindseth Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: I midten av april røpet toppblogger Caroline Berg Eriksen (29) at hun og ektemannen Lars-Kristian Eriksen (32) venter sitt andre barn sammen.

På bloggen sin har hun villig delt bilder av sin voksende mage, men kjønnet på den lille har hun holdt for seg selv - frem til nå.

Tirsdag valgte hun å røpe på bloggen sin at datteren Nelia (2) skal få en lillesøster.

«Vi skal få EN JENTE til! Nelia skal få en lillesøster♥Det er rart å tenke på at hun inni magen min skal få samme plass som det jeg alltid hadde, som familiens lillesøster. Jeg er jo selv så heldig å ha en storesøster som jeg har et fantastisk forhold til og min er selvfølgelig den beste i verden» skriver Berg Eriksen i blogginnlegget.

I det personlige innlegget legger den vordende tobarnsmoren til omtrent når hun har termin:

«Men nå tror jeg faktisk at Nelia og Anette (Berg Eriksens eldre søster, journ.anm.) må dele på den førsteplassen fra august eller september av, da har vi to prinsesser i hus» skriver hun videre.

Saken fortsetter under bildet.

POPULÆR: I tillegg til å være en av Norges toppbloggere, har Caroline Berg Eriksen prøvd seg på TV-skjermen i beste sendetid. Høsten 2014 deltok hun i TV 2-programmet «Skal vi danse». Foto: Tor Lindseth
POPULÆR: I tillegg til å være en av Norges toppbloggere, har Caroline Berg Eriksen prøvd seg på TV-skjermen i beste sendetid. Høsten 2014 deltok hun i TV 2-programmet «Skal vi danse». Foto: Tor Lindseth Vis mer

Har ikke fått strekkmerker

Før hun avslørte kjønnet på sitt ufødte barn, har Caroline Berg Eriksen delt flere innblikk i svangerskapet med leserne sine.

Nylig delte hun et innlegg der hun røpet hvordan hun holder strekkmerkene sine i sjakk under graviditeten:

«(...) jeg smører meg fortsatt hver kveld, blitt litt sløv på morgen fordi jeg som regel alltid har dårlig tid. Vet jo ikke om denne smøringen har noe å si, men det er godt likevel :-)» skrev hun i et blogginnlegg i midten av mai.

I starten av mai fortalte hun i et blogginnlegg at hun var i gang med å forberede et nytt barnerom i familiens hus i Skien.

Saken fortsetter under bildet.

GLEDER SEG: Caroline Berg Eriksen røper på bloggen sin at hun får sin andre datter i august eller september.  Foto: Andreas Fadum
GLEDER SEG: Caroline Berg Eriksen røper på bloggen sin at hun får sin andre datter i august eller september. Foto: Andreas Fadum Vis mer

Fornøyd med to barn

En måned før hun avslørte at hun ventet sitt andre barn, åpnet Berg Eriksen seg om hva hun tenkte om familieforøkelse. I et videoinnlegg på bloggen sin røpet hun at hun så for seg en tobarnsfamilie:

- Nå som jeg vet hvor herlig det er å være foreldre, så er det ikke tvil i mitt hode, hjerte eller sinn om at jeg ønsker å få flere barn. Men vi tenker at det holder med ett barn til, fortalte hun i videoen.

Etter at datteren Nelia kom til verden i 2013, skapte den treningsglade toppbloggeren overskrifter langt utenfor Norges grenser.

Caroline fikk både ris og ros da hun bare fire dager etter fødselen la ut et bilde av sin flate mage på bloggen- noe som fikk massiv oppmerksomhet - og sørget for at Caroline ble intervjuet på selveste «Good morning America».

LES OGSÅ: Caroline Berg Eriksen har kuttet ut lavkarbo-dietten

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer