BLIR ANGREPET: Fotballfruene får gjennomgå av Roy Keane. Foto: AP
BLIR ANGREPET: Fotballfruene får gjennomgå av Roy Keane. Foto: APVis mer

Fotballens tøffelhelter

Victoria Beckham og resten av fotballfruene får passet sitt påskrevet av Roy Keane.

SEHER.NO: Den tidligere Manchester United-spilleren Roy Keane går til verbalt angrep på fotballstjernene og deres kjærester.


Han mener at fotballspillerne er blitt en gjeng med tøffelhelter som lar kjærestene styre livet deres.


Sunderland-manageren hevder at han har gått glipp av mange stjerner denne sommeren fordi byen ikke har nok klesbutikker!


- Hvis noen ikke vil spille for Sunderland så er det greit. Men hvis de ikke kommer til Sunderland fordi konene deres vil shoppe i London så er det veldig trist, sier Keane ifølge Daily Mail.


- Hva er din første prioritet? Kona og hennes shopping og penger eller fotballkarrieren? Dessverre så velger mange feil her, sier han.


- Du trenger ikke bo i Manchester eller London for å være lykkelig. Du trenger ikke være omringet av dyre butikker og eksklusive biler - det er poenget mitt, sier Keane.


 En av verdens mest berømte fotballfruer, Victoria Beckham (33) trives nok som plommen i egget når hun og ektemannen nå er på plass i Los Angeles, og det er vel ingen tvil om at det er nettopp Posh som sto bak denne avgjørelsen...


- Man ser det tydelig på noen spillere nå. Det er helt klart at konene og kjærestene styrer livene deres og det er et dårlig tegn, sier Keane.


LES OGSÅ: Beckham spiller homofil