Fotballdrøm på MTV

Fotball: Pepsi Max World Challenge

BLI SOM BECKS: Unge talenter får bryne seg mot David Beckham og andre fotballhelter. Foto: Pepsi
BLI SOM BECKS: Unge talenter får bryne seg mot David Beckham og andre fotballhelter. Foto: Pepsi Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Kan du skru'n som Beckham? Har du fintene til Ronaldinho? Hver dag denne uken kan du følge 22 unge fotballtalenter prøvespille for noen av verdens beste klubber mot noen av verdens mest kjente fotballspillere i talentkonkurransen "Pepsi Max World Challenge".


Spillerne er i alderen 16-20 år og har kvalifisert seg gjennom uttak i 11 land. Gjennom seks episoder skal de unge spillerne få avdekket om de har det som skal til for å bli best. Ronaldinho vil se om de kan matche hans ballteft, David Beckham vil granske teknikken og Thierry vil teste deres talent som rollemodeller.


Finalen avgjøres ved en dramatisk straffekonkurranse under en hjemmekamp for AC Milan på den verdenskjente San Siro stadion. Dette er tv-serien som gjør verdens fotballdrømmer til realitet - en pirrende oppvarming til årets fotball VM.


Siste episode (6) sendes klokken 16.00 fredag 2. juni. Fotballtalenter fra Storbritannia, Brasil, Italia, Argentina, Egypt, Tyrkia, Saudi Arabia, Kina, Thailand, Bahrain og Romania deltok i talentkonkurransen.

Mer om

Vil du logge inn før du fortsetter?

Det koster ingenting, men det hjelper oss med å tilby deg en bedre leseropplevelse.

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer