I SJOKK: FC Köln-trener Ståle Solbakken var svært prget av tragedien i Norge under lørdagens treningskamp i Tyskland. Etter kampen orket han ikke å snakke fotball med sportsjournalistene - det var meningsløst denne dagen. Her avbildet under en press Foto: SCANPIX
I SJOKK: FC Köln-trener Ståle Solbakken var svært prget av tragedien i Norge under lørdagens treningskamp i Tyskland. Etter kampen orket han ikke å snakke fotball med sportsjournalistene - det var meningsløst denne dagen. Her avbildet under en press Foto: SCANPIX Vis mer

- Fotball i dag er meningsløst

Den norske fotballtreneren var svært preget av fredagens tragiske hendelser etter en treningskamp lørdag.

Publisert
SEHER.NO: Etter fredagens grusomme hendelser i Regjeringskvartalet i Oslo og på AUF-leiren på Utøya, terrorangrep som hittil har kostet 92 mennesker livet, er hele Norge i sjokk og dyp sorg.

Åge Aleksandersen og flere andre artister har avlyst konserter i helgen. Og på treningskampen mellom Köln og Arsenal i Köln lørdag, virket det som Köln-trener Ståle Solbakken også kunne tenkt seg å avlyse. Nordmannen var svært preget av tragedien i Norge, og fikk seg ikke til å snakke fotball etter den viktige treningskampen.

- Fotball i dag er meningsløst, erklærte Stålbakken ifølge VG.

Før kampen stod 22 fotballspillere, over 41.000 tilskuere og trenerne i ett minutts stillhet på fotballstadion i Köln, som en markering over massakren i Norge. Stålbakken, som hadde fulgt norske nyheter fra hotellrommet hele natten, var mørkkledd og ordknapp overfor pressen.

- Det blir ikke riktig for meg å snakke fotball på en dag som dette. Det håper jeg dere forstår. Det er mennesker som kjemper for livene sine der hjemme. Det er mulig å forestille seg tankene og følelsene til de som er rammet, sa 43-åringen til VG og tysk presse lørdag ettermiddag.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Amy Winehouse funnet død   

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer