TALENTFULL: Foster vant Oscar for beste kvinnelige hovedrolle for sin rolle som FBI-lærlingen Clarince Starling i «Nattsvermeren» i 1991. Foto: Stella Pictures
TALENTFULL: Foster vant Oscar for beste kvinnelige hovedrolle for sin rolle som FBI-lærlingen Clarince Starling i «Nattsvermeren» i 1991. Foto: Stella Pictures Vis mer

Foster pensjonerer seg som 48-åring

- Jeg har kommet til det punktet hvor jeg ikke ønsker å drive med skuespill, sier Jodie Foster.

Publisert
SEHER.NO: Den «Oscar»-berømmede skuespilleren Jodie Foster (48) har bestemt seg for å legge skuespillerkarrieren på hylla.

- Jeg har kommet til det punktet hvor jeg ikke ønsker å drive med skuespill noe mer. Etter 45 år som skuespiller, er jeg er mye mer interessert i å legge det på hylla. Det er ganske lang tid å drive med det samme, sier hun ifølge Perez Hilton.

Ifølge nettstedet har 48-åringen bestemt seg for å heller drive med regi, og stjernen har allerede takket ja til å regissere en ny science fiction-film.

Foster slo gjennom som skuespillerinne da hun var svært ung, og allerede som 14-åring var hun nominert til Oscar for beste birolle som barneprostituert i filmen «Taxi Driver». I ettertid har hun hatt stor suksess for rollene sine i både «Nattsvermeren» og «Panic Room».

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Tidenes verste nakenscener


Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer