<strong>BRUDD?:</strong> Mandag kveld skrev Cara Delevingne at det var slutt mellom henne og Ashley Benson. Kort tid senere ble meldingen slettet. Foto: NTB Scanpix
BRUDD?: Mandag kveld skrev Cara Delevingne at det var slutt mellom henne og Ashley Benson. Kort tid senere ble meldingen slettet. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Cara Delevingne og Ashley Benson:

Forvirring etter brudd-melding

Modellen og skuespillerens slettede Twitter-melding hevdet at forholdet til Ashley Benson er over.

Publisert
Sist oppdatert

Stjerneparet Cara Delevingne (27) og Ashley Benson (29) fikk svært mye oppmerksomhet tidligere i år da romanserykter mellom dem først fikk ordentlig fart på seg. Duoen bekreftet omsider forholdet i juni, men nå kan det se ut til at lykken mellom dem var av det kortvarige slaget.

Ifølge ET Online skrev nemlig Delevingne på Twitter mandag kveld at de har gått hver til sitt.

I Twitter-meldingen, som nettstedet har skjermdump av, skriver 27-åringen følgende:

«Ashley og jeg har gjort det slutt».

Ifølge ET Online lå bruddmeldingen ute i om lag 20 minutter før stjernen slettet den. Delevingne har foreløpig ikke uttalt seg om den aktuelle meldingen, og heller ikke Benson har gitt lyd fra seg om det angivelige bruddet.

<strong>AVKREFTER:</strong> Ashley Benson svarte like så godt fansen på spørsmål om det er brudd med modellkjæresten. Foto: Skjermdump fra Instagram
AVKREFTER: Ashley Benson svarte like så godt fansen på spørsmål om det er brudd med modellkjæresten. Foto: Skjermdump fra Instagram Vis mer

Avkrefter bruddet

Under et døgn etter at 27-åringen delte Twitter-innlegget om bruddet, avkrefter Ashley Benson at det er slutt mellom dem.

Tirsdag kveld, norsk tid, delte nemlig Benson et innlegg på Instagram, og i kommentarfeltet strømmet det naturligvis inn med spørsmål om det faktisk er over mellom henne og Hollywood-stjernen.

- Slo du opp med Cara?, spurte en fan.

Og det tok ikke lang tid før Benson svarte følgende:

- Nope.

Delevigne på sin side har enda ikke kommentert Twitter-innleggene sine.

Bekreftet forholdet

- Jeg har også en veldig spesiell kvinne i salen jeg må takke, og du vet hvem du er. Hun er en av dem som lærte meg til å elske meg selv da jeg virkelig trengte det. Hun har vist meg hva ekte kjærlighet er og hvordan man aksepterer det, noe som er vanskeligere enn jeg hadde trodd, sa Delevingne i juni da hun ble tildelt Hero-prisen for sitt arbeid i forbindelse med The Trevor Project.

- Jeg elsker deg Sprinkles, sa hun avslutningsvis, som ifølge People er kallenavnet hun har på Benson.

Mens 27-åringen sto på scenen, filmet Benson henne og delte senere klippet på sin Instagram-story.

- Jeg elsker deg Cara Delevingne, stolt av arbeidet du gjør med Trevor Project, skrev hun.

Bekreftelsen av forholdet kom like etter at Cara delte en video på Instagram der hun og Ashley deler et hett kyss. Denne videoen ligger fortsatt tilgjengelig på modellen og skuespillerens Instagram-profil.

Romanseryktene begynte for øvrig å svirre rundt de to allerede høsten 2018, etter at de ble observert sammen ved en rekke anledninger.

Sto fram

Cara Delevingne sto frem som bifil for over fire år siden, da hun bekreftet at hun var i et forhold med den ti år eldre artisten Annie Clark, også kjent under artistnavnet St. Vincent. De var sammen i halvannet år, før de valgte å gå hver til sitt i september 2016.

For Benson sin del skal Delevingne være den første jenta hun har vært sammen med. Hun har tidligere blitt koblet til skuespillerne Tyler Blackburn (33) og Nat Wolff (24).

SLUTT: «Paradise Hotel»-profilene Mario Riera og Sofie Karlstad har gått hver til sitt. Nå forteller Mario hvorfor det ble slutt. Video: Rød Løper/Viafree Vis mer

LES OGSÅ: Raser etter hetsen

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer