TØFT ÅR: Romøren forteller om det tøffe året i et intervju med Se og Hør. Foto: Scanpix
TØFT ÅR: Romøren forteller om det tøffe året i et intervju med Se og Hør. Foto: Scanpix Vis mer

Forvirret dame ville annonsere giftermål i Aftenposten

Men da fridde Bjørn Einar Romøren til kjæresten Martine.

Publisert
SEHER.NO: Bjørn Einar Romøren (29) snakker i tirsdagens Se og Hør ut om den svært vanskelige tiden han har vært gjennom det siste året, som startet med hoppskandalen i Holmenkollen, da han hoppet før Anette Sagen

I intervjuet forteller hoppstjernen om at både han og hans forlovede, Martine Remsøy, gjennom flere år har blitt plaget av en forstyrret kvinne.

- Vi har i lang tid mottatt sjikanerende telefoner og brev fra en bestemt dame i Hedmark. Politiet har vært koblet inn i saken. Men ettersom hun ikke framstår som farlig, er det ikke mye de kan gjøre. Vi har heller aldri vært veldig redde, men det er klart det er ubehagelig å bli ringt opp og skjelt ut 30 ganger om dagen, sier Martine til Se og Hør.

Kvinnen påstod blant annet at hun skulle gifte seg med Romøren, og rykket inn en annonse i Aftenposten, noe som førte til en noe overraskende telefonsamtale fra en journalist i avisen.

- I fjor fikk jeg helt plutselig en oppringing fra Aftenposten. De hadde nemlig mottatt en «Vi gifter oss»-annonse, og ville bare dobbeltsjekke om det stemte. Annonsen var selvfølgelig rykket inn av «beundrerinnen» fra Hedmark, og så vidt jeg vet hadde ikke Bjørn noen planer om å gifte seg med henne, forteller Martine til Se og Hør.

Men gift med Martine, det skal «Ørnen» bli.


- Jeg fridde mens vi pusset opp den nye leiligheten vår, så nå har fruen fått nok å henge fingrene i. Jeg skal nemlig ut å hoppe langt på ski i vinter, så bryllups-forberedelsene
er det nok hun som må ta seg av, ler en gifteklar Bjørn Einar Romøren

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Fridde på kjøkkenet

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer