Brooklyn Beckham:

Forvirrer fansen med ny tatovering

- Jeg har noen dårlige nyheter til deg, skriver en fan.

UNNFANGET HVOR? Fansen setter spørsmålstegn ved Brooklyn Beckhams (18) nye tatovering på Twitter. Her er han på kaffetur i Los Angeles denne uken. Foto: NTB Scanpix
UNNFANGET HVOR? Fansen setter spørsmålstegn ved Brooklyn Beckhams (18) nye tatovering på Twitter. Her er han på kaffetur i Los Angeles denne uken. Foto: NTB Scanpix Vis mer

(Seoghør.no): Sønnen til fotballstjernen David Beckham (42), Brooklyn (18), deler ofte bilder av sin kroppskunst på sosiale medier i likhet med sin far.

Både David og Brooklyn har fått både kritikk og ros for sine tidligere tatoveringer, men nå har eldstesønnen skapt full forvirring med sin nyeste, skriver OK! News.

På Snapchat delte han nylig et bilde av ordene «Made in England,» tatovert på hans venstre fot.

Bildet fikk fansen til å kjapt reagere på Twitter. Brooklyn Beckham er nemlig oppkalt etter bydelen der han ble unnfanget, ifølge hans egen mor.

NYTT BLEKK: Brooklyn delte bilde av sin nye tatovering, men fansen lurer på om det som står skrevet faktisk stemmer. Foto: Skjermdump fra Snapchat
NYTT BLEKK: Brooklyn delte bilde av sin nye tatovering, men fansen lurer på om det som står skrevet faktisk stemmer. Foto: Skjermdump fra Snapchat Vis mer

David Beckhams kone, motemogul og tidligere Spice Girls-sanger Victoria (43) har tidligere skrevet i boken sin at hun liker navnet Brooke og at de plutselig hadde tenkt på Brooklyn.

- Jeg har alltid likt området - det er veldig multikulturelt, veldig jordnært, heter det i boken ifølge OK! News.

- Det var først senere jeg fant ut hvor passende det var, fordi det var i New York David og jeg fant ut at vi ventet barn.

Fikk refs på sosiale medier

Twitter-brukerne var raske med å erte 18-åringens nye tatovering.

- Må vi faktasjekke Brooklyns tatovering? skriver brukeren @jeffmaysh.

- Brooklyn Beckham tatoverte «Made in England»? Elskling, jeg har noen dårlige nyheter til deg, tvitret en annen.

Saken fortsetter nedenfor.

Stort press

De siste årene har 18-åringen selv begynt å oppsøke rampelyset, men nå avslører Brooklyn til E! Online at kjendistilværelsen definitivt har sine utfordringer. Han kan nemlig ikke leve et «normalt» tenåringsliv.

- Jeg føler at det har sine oppturer og nedturer. Jeg føler jeg får gjøre ting som andre personer på min alder ikke nødvendigvis får muligheten til, forteller han til nettstedet.

BERØMTE FORELDRE: Brooklyn Beckham er klar på at han ikke vil følge i fotsporene til noen av foreldrene. Foto: NTB Scanpix
BERØMTE FORELDRE: Brooklyn Beckham er klar på at han ikke vil følge i fotsporene til noen av foreldrene. Foto: NTB Scanpix Vis mer

- Samtidig får ikke jeg oppleve mye av det de fleste andre 18-åringer gjør. Jeg kan ikke gå ut og feste hele tiden, fordi jeg må stå opp tidlig og jobbe.

Brooklyn innrømmer at han har følt et stort press fra omverdenen når det kommer til å gå i sin berømte fars fotspor. Likevel er han klar på at det ikke er fotball han ønsker å drive med.

Han er nemlig interessert i foto, og vil utvikle seg selv som fotograf.

- Jeg har mye press på meg. Hver gang jeg gjør en feil, ser alle på meg og bare: «Herregud, han gjorde en feil». Jeg nyter fortsatt å spille fotball, og jeg følger alltid med på pappa når han spiller, men nå vil jeg gå min egen vei.

18-åringen har jobbet i praksis for den britiske motefotografen Nick Knight. Det har gitt ham mersmak for fotografyrket. Nå vil 18-åringen ta fotointeressen et steg videre.

- Jeg skal flytte til New York i august og studere foto i fire år. Jeg er veldig spent, fordi foto er noe jeg faktisk vil drive med. Jeg elsker å ta bilder, så jeg tror det er noe for meg, forteller han.

Romanserykter

Brooklyn Beckham har tidligere datet Chloë Grace Moretz (20), men i juli ble han koblet til en ny musiker. Nærmere bestemt Youtuberen Madison Beer (18).

PÅ VEI UT: Det nye paret ble fotografert utenfor kjøpesenteret samme dag som de kysset. Foto: NTB Scanpix
PÅ VEI UT: Det nye paret ble fotografert utenfor kjøpesenteret samme dag som de kysset. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Magasinet US Weekly skrev at fotballstjerne-sønnen og Madison flere ganger er blitt sett sammen rundt i Los Angeles.

Samme måned ble de også fanget på kamera like før et kyss i butikken Barneys New York. Etter alt å dømme var de ikke redde for oppmerksomheten.

Ryktene har stormet rundt det unge paret, men i slutten av juli så det imidlertid ut til at de unge turtelduene ikke ønsket å gå for fort frem - i hvert fall om vi skal tro Madisons uttalelser.

Hun har nemlig forklart til magasinet People at hun er «veldig singel». Det skrev Mirror.

- Jeg er veldig singel, og ikke klar for å mingle. Jeg er nemlig veldig fokusert på karrieren min, forklarte Youtube-kjendisen og la til at hun prøver å finne sin vei i livet.

LES OGSÅ: Dette synes Brooklyn Beckham om foreldrenes berømmelse