«Farmen» 2019:

Forventet oppgjør:
- Ble i tvil

«Alle» ventet seg et fysisk oppgjør. Så skjedde det noe med Vivian Kvarvens motivasjon.

TAPTE: Valget om å konkurrere i kunnskap mot Marte Flobergseter, sendte Vivian Kvarven ut av «Farmen»-gården. Foto: Alex Iversen/ TV 2
TAPTE: Valget om å konkurrere i kunnskap mot Marte Flobergseter, sendte Vivian Kvarven ut av «Farmen»-gården. Foto: Alex Iversen/ TV 2 Vis mer
Publisert

- Det skjedde noe ute på den kjempe-hytta. Jeg ble litt i tvil. I tvil på egen styrke, i tvil om jeg i det hele tatt ville være der lenger. Jeg hadde slitt med hjemlengsel hver dag, og den tiden alene på hytta gjorde det ikke akkurat bedre.

Slik beskriver Vivian Kvarven (47) fra Askøy døgnet etter at hun ble valgt som andrekjempe av den 22 år gamle lærervikaren Marte Flobergseter.

Til Se og Hør legger ikke Kvarven skjul på at hun ble overrasket over «Farmen»-motstanderens valg av motstander, og umiddelbart kjente på kamplysten.

Men så skjedde det altså noe med askøyværingens motivasjon.

- Tvilte på egen styrke

- Jeg er ikke en som gir opp. Vi hadde jo muligheten til å trekke oss underveis, men det ville jeg aldri gjort. Men når jeg først havnet i den situasjonen at jeg ble valgt til andrekjempe, så var det greit, sier Kvarven til Se og Hør.

Etter at Marte Flobergseters valg falt på Vivian Kvarven, forventet de andre deltakerne på gården at søndagens tvekamp ville stå i slegge. Selv var Kvarven også sikker på det. Likevel overrasket 47-åringen med å velge kunnskap, og tapte.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer