- Forventet ikke så voldsom mediestøy

Prinsesse Märtha forklarer hemmeligholdet rundt engleskolen.

FOR ÅPENHET: Prinsesse Märtha Louise snakker ut og forteller at engleskolen er for åpenhet. Foto: SCANPIX
FOR ÅPENHET: Prinsesse Märtha Louise snakker ut og forteller at engleskolen er for åpenhet. Foto: SCANPIX Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Prinsesse Märtha Louise og Elisabeth Nordeng, tidligere Samnøy, sin engleskole har gjentatte ganger mottatt kritikk både blant mediene og privatpersoner.

Tidligere i år ble skolens nettsider spammet ned av sinte lesere, etter at skolen rådet medlemmene til å sende engler til jordskjelvrammede Japan.

Prinsessen selv har vært sparsommelig på detaljene rundt skolen. Hva som har foregått bak dørene på engleskolen er det få som har visst. Nå forklarer Märtha hemmeligholdet.

- Hemmelighold og mystikk har ikke vært noe poeng i seg selv. Det er noe dere der ute har opplevd mye sterkere enn oss her inne. Vi er faktisk for åpenhet, som dere ser, sier prinsessen til Dagbladet Magasinet, som har fått besøke skolen.

Ideen til Märtha og Elisabeth har vært at elevene skal skjermes.

- Poenget har vært å skjerme elevene. Gjennom utdannelsen går mange gjennom dypt personlige prosesser. I utgangspunktet hadde vi ikke forventet at mediestøyen skulle bli så voldsom. Desto viktigere ble det å verne dem underveis, forklarer hun.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Engleskolens nettsider spammet ned av sinte lesere

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer