George Clooney og Amal:

- Forventet ikke å få kone eller barn

Stjernen snakker åpenhjertig om hvordan han aldri trodde han kom til å slå seg til ro og stifte familie - helt til Amal (41) kom inn i livet hans.

NY TILVÆRELSE: Hollywood-yndling George Clooney (58) hadde på ingen måte sett for seg at han skulle ende opp som familiemann. Det var før kona Amal kom inn i livet hans. Foto: NTB Scanpix
NY TILVÆRELSE: Hollywood-yndling George Clooney (58) hadde på ingen måte sett for seg at han skulle ende opp som familiemann. Det var før kona Amal kom inn i livet hans. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

George (58) og Amal Clooney (41), som giftet seg i 2014, er et av Hollywoods aller heteste par. Clooney er en enormt populær skuespiller, mens kona er en anerkjent menneskerettighetsadvokat.

I disse dager er 58-åringen aktuell med tv-serien «Catch-22», men sammen med kona er han aktiv politisk og ikke minst engasjert når det gjelder klima.

I et stort intervju åpner Clooney opp om hvordan kona har forandret ham. Han hadde nemlig ikke sett for seg å slå seg til ro og stifte familie i slutten av 50-årene.

- Jeg forventet ikke å få barn eller ei kone på dette punktet i livet. Så kom Amal. Da forandret alt seg, på en vakker og uventet måte, sier Clooney til Sky News.

- Nødvendig

For to år siden fikk paret tvillingene Alexander og Ella (1).

Vis mer

58-åringen fortsetter:

- Jeg har alltid vært hardtarbeidende og trodd på det. Det er mye jeg skulle ønske jeg hadde gjort annerledes, men hvis alt ender med dette, så var det vel nødvendig, sier han.

Clooney var i en årrekke en av verdens mest ettertraktede ungkarer. Han møtte den ene skjønnheten etter den andre, men ingen klarte å få ham til å slå seg til ro for godt.

Da Clooney skilte seg fra kona Talia Balsam (58) i 1993, etter bare to års ekteskap, sverget han nemlig at han aldri skulle gifte seg igjen.

Men 52 år gammel fant han sitt livs kjærlighet.

Sikkerhet

Nylig ble det nemlig kjent at Amal Clooney i disse dager tar anklager mot den Islamske Stat til retten i Frankrike, der hun i første omgang representerer 26 år gamle Nadia Murad - som ble kidnappet i 2014 og solgt som sexslave av IS.

PENT PAR: Amal og George Clooney avbildet under premierevisningen til «Catch-22» i Roma forrige måned. Foto: NTB Scanpix
PENT PAR: Amal og George Clooney avbildet under premierevisningen til «Catch-22» i Roma forrige måned. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Clooneys mål er å få saken tatt videre til den internasjonale domstolen i Haag, der hun ønsker at de ansvarlige skal bli satt ansvarlige for sine handlinger. I forkant av rettssaken har 41-åringen uttalt at hun er klar over risikoen hun tar med denne saken. Hun har også snakket med ektemannen.

George Clooney har selv snakket ut om sikkerhetsrisikoen paret står overfor på daglig basis - spesielt når det kommer til barna.

- Kona mi tar den første saken mot IS til retten, så vi har problemer. Ekte sikkerhetsproblemer som vi må takle hver dag, sa 58-åringen i podkasten «Awards Chatter» fra The Hollywood Reporter, gjengitt av avisen USA Today.

Denne artikkelen ble først publisert på Dagbladet.no.

LES OGSÅ: Derfor bor hun ikke med ektemannen

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer