«Med Monsen på villspor»:

- Forventet en sur mann

Flere av landets folkekjære TV-profiler blir med Lars Monsen på tur.

NY SESONG: Lars Monsen tar nok en gang med kjendiser ut i naturen. Her med Jon Almaas. Foto: Geir Evensen / NRK
NY SESONG: Lars Monsen tar nok en gang med kjendiser ut i naturen. Her med Jon Almaas. Foto: Geir Evensen / NRK Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det er trolig få som er så turvante som villmarks- og ekspedisjonsfarer Lars Monsen. Han har hatt en rekke serier på TV, og snart er det duket for tredje sesong av «Med Monsen på villspor» på NRK.

I den anledning skal flere av landets største kjendiser få bryne seg på hva naturen har å tilby.

STJERNELAG: Lars Monsen har samlet flere kjente profiler til ny sesong av «Med Monsen på villspor». Foto: Geir Evensen / NRK
STJERNELAG: Lars Monsen har samlet flere kjente profiler til ny sesong av «Med Monsen på villspor». Foto: Geir Evensen / NRK Vis mer

Programleder Jon Almaas, tvillingene Vita og Wanda Mashadi, programleder Bård Tufte Johansen, sportsfisker Silje Marie Gran-Olsen, artist Stian «Staysman» Thorbjørnsen og skuespiller og komiker Herman Flesvig skal alle være med turkongen i villmarken.

- Det blir helt fantastisk morro, selvfølgelig, sier Vita Mashadi til Se og Hør om deltakelsen.

«Larsebass»

Hun forteller at forventningene hennes var at det kom til å bli lange dager med mye gåing. Samtidig var hun spent på hva de skulle snakke med Monsen om.

- Det var jo fire-fem dager på tur, hele døgnet sammen. Så jeg var jo redd for at vi ikke skulle ha noe å snakke om, fortsetter hun.

RESPEKT OG ÆREFRYKT: Wanda og Vita er blant deltakerne som fikk æren av å være på tur med Monsen. Foto: Geir Evensen/ NRK
RESPEKT OG ÆREFRYKT: Wanda og Vita er blant deltakerne som fikk æren av å være på tur med Monsen. Foto: Geir Evensen/ NRK Vis mer

Wanda kan røpe at de var på en fantastisk tur.

- Jeg hadde forventet en streng, sur og bestemt mann. Jeg gruet meg veldig da jeg har vanvittig respekt og ærefrykt for Lars, forteller hun, og fortsetter:

- Det tok ikke mange timer før Lars Monsen ble «larsebass», og vi snakket om hverdagslige ting.

SNAKKER UT: Lars Monsen åpner seg om alkoholforbruket i denne ukas Lindmo. Video: NRK Vis mer

I sosiale medier kan det se ut til at Monsen ikke hadde lagt opp de letteste turene. Stian «Staysman» Thorbjørnsen har nemlig delt et bilde av seg selv og turkongen, og skriver følgende på Instagram:

«Denne høsten har jeg fått den store ære av å få være med han Monsen på ei «litta tur». Skal ikke røpe så mye, men kan røpe at jeg ikke har vært så sliten siden helvetesuka i Forsvaret. Fantastisk opplevelse».

- Å få med seg følge på turene har bare vært kjempetrivelig. Samtlige av gjestene har vært interessante personer som har mye å bidra med. Og så blir det jo helt klart mer humor og latter når man er flere på tur sammen, forteller Monsen til NRK.

LES OGSÅ: Overrasket ektemannen på fjellet

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer