HYLLER GRUPPESEX: I musikkvideoen for hennes nye singel "3" opptrer Britney Spears sexy og lettkledd. Videoen sies å være en hyllest til gruppesex. Foto: Stella Pictures
HYLLER GRUPPESEX: I musikkvideoen for hennes nye singel "3" opptrer Britney Spears sexy og lettkledd. Videoen sies å være en hyllest til gruppesex. Foto: Stella PicturesVis mer

- Forventet at det skulle bli sensurert

Britney balanserer på kanten i sin nye musikkvideo! Se den her.

SEHER.NO: Den 23. november utgis Britney Spears' (27) andre samlealbum, "The Singles Collection". Albumet inneholder en helt ny sang, nemlig singelen "3".

I musikkvideoen for hennes nye sang opptrer Britney sexy og lettkledd. Videoen sies å være en hyllest til gruppesex.

Britney er kledd i en badedraktlignende kreasjon, med en åpning ned til under navlen. Popprinsessen danser opplagt og sensuelt sammen med vakre kvinner og menn.

Det amerikanske magasinet "Rolling Stones" er vilt begeistret over musikkvideoen, og skriver blant annet:

- Man forventer at en musikkvideo til en sang om trekantsex blir sensurert, men Spears holder seg på den rette siden av det smakfulle med "3"-videoen. Hun serverer dansebevegelser som faktisk overlater litt til fantasien, og er ikke i nærheten av å være så direkte som teksten til sangen "If U Seek Amy", skriver Rolling Stones og tilfører:

- Vi har ikke sett Britney danse med så stor overbevisning siden "In The Zone"-perioden.

Vi belønner gode kjendistips! Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901 (kr 1)!

LES OGSÅ: - Ungene elsker ham

Se videoen her:

" + __flash__argumentsToXML(arguments,0) + "")); }">