<strong>STOR KUNNGJØRING:</strong> Prins William og hertuginne Kate kommer visstnok med store nyheter på nyåret. Foto: NTB scanpix
STOR KUNNGJØRING: Prins William og hertuginne Kate kommer visstnok med store nyheter på nyåret. Foto: NTB scanpix Vis mer

Kate og prins William:

Forventet å komme med store nyheter

Hertugparet skal komme med en stor kunngjøring innen to uker, og det neste året skal visstnok bli hektisk for de to.

Publisert
Sist oppdatert

Nylig skal det ha vært en brifing på Kensington Palace, det britiske kongelige slott. Der kom det frem at prins William (37) og hertuginne Kate (37) går en hektisk tid i møte.

Kongehusekspert Omid Scobie sier i ABCs podkast «Heirpod» at hertugparet har en stor kunngjøring å komme med innen to uker, og at den kommende nyheten skal være utradisjonell.

- Neste år kommer til å bli stort for Kate. Neste år kommer til å bli hektisk for hertugparet, sier han.

- Et hektisk år

Akkurat hva som kommer er uvisst, men det skal visstnok være bare én av flere kunngjøringer. Blant annet skal prins William starte et nytt initiativ, og Kate skal avsløre noe hun har vært involvert i over en lengre periode.

- Det er en smart avgjørelse, det er en rolig tid på året. Det er en bra tid å annonsere ting, sier Scobie videre.

- 2020 kommer tydeligvis til å være et år hvor alt kobles sammen. Så ja, et hektisk år.

HILSEN TIL BARNA; Denne rørende julehilsenen lagde prins Harry til barn som har mistet foreldre i militærtjeneste. Video: Scotty’s Little Soldiers Vis mer

Tviler på et fjerde barn

Se og Hørs kongehusekspert, Caroline Vagle, synes det er vanskelig å spekulere i hvilke kunngjøringer som kommer.

- Det mest åpenbare å tenke, er vel at det er et fjerde barn på vei. Men det tror jeg egentlig ikke. De sier det er utradisjonelt, og det kan man vel ikke si om det å få barn. Kanskje de skal ta seg en form for pause? Prioritere familielivet? Vår egen kronprinsfamilie var jo på dannelsesreise med barna for noen år siden, sier hun til Se og Hør

Prins William (37) og hertuginne Kate (37) giftet seg i Westminster Abbey i London for drøyt åtte år siden, og de har siden fått tre barn - prins George (6), prinsesse Charlotte (4) og prins Louis (1).

Slik skal de feire jula

Julen skal hertugparet feire sammen med dronning Elizabeth (93) på Sandringham tradisjon tro.

En tidligere ansatt ved Buckingham Palace hevder til Fabulous Digital, gjengitt av The Sun, at 93-åringen bruker drøye 30 000 britiske pund på 620 julegaver til familie og ansatte. Det tilsvarer over 354 000 norske kroner.

Det blir imidlertid en noe annerledes jul. Fredag ble det opplyst om at prins Philip (98), dronningens ektemann var innlagt på sykehus til et planlagt opphold for behandling.

Dronningen tok derfor toget uten ham.

Dropper feiring med dronningen

Heller ikke prins Harry (35) og hertuginne Meghan (38) kommer til å overvære julefeiringen med den britiske kongefamilien. De feirer sin første jul som foreldre sammen med Meghans mor Doria Ragland i Canada under sin seks uker ferie fra kongelige plikter.

For mange er den årlige julefeiringen preget av faste tradisjoner, men for den britiske kongefamilien følger imidlertid julen et relativt strengt skjema med regler og rutiner som ikke akkurat åpner for så stor variasjon.

Alt fra når og i hvilken rekkefølge familiemedlemmene ankommer Sandringham, til hva slags julegaver de gir til hverandre, er bortimot gitt på forhånd.

LES OGSÅ: Nå blusser utroskandalen opp igjen

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer