Forventer reaksjoner på «fylle-TV»

- Den eldre garde blir sikkert sure, sier Ole André Sivertsen.

SEOGHØR.NO: I oktober er tidligere «Robinson»-deltager og «Newton»-programleder Ole André Sivertsen klar med programmet «Fylla» på NRK3. I programmet, som skal gå over seks deler, får man se hvordan folk reagerer på alkohol.

- «Fylla» er et program som handler om hvordan kroppen din og deg selv reagerer på det å drikke alkohol. Det er ikke et program som forherliger fyll, og det er ikke et program som retter en pekefinger. Det er rett og slett fakta. Vi får se en del fyll, og vi får se meg i laboratoriet som tester folk, gir dem doser og oppgaver, sier Sivertsen til Seoghør.no.

Et program som som viser at mennesker blir fulle og hvordan de blir det, kommer antagelig til å skape reaksjoner. Akkurat dét er Sivertsen forberedt på.

- Den eldre garde blir sikkert sure. Men dette her er for de som er kjernemålgruppa på NRK3, og da snakker vi på den måten som de vil ha TV.

Sivertsen forteller om scener der bakfulle mennesker blir vekket med sekkepipe, og høyt rangerte sjakkspillere bryter ut i latter fordi motspilleren gjør et lite taktisk trekk.

- Da har du på en måte bevist at alkohol gjør et eller annet med hodet ditt. Det er veldig underholdende, og det blir garantert putefaktor, sier han til Seoghør.no.

For to år siden ga Sivertsen ut boka «Bakrus; en røff guide til dagen derpå».

- Utgangspunktet var boken jeg skrev for et par år siden. Den danner grunnlaget for serien. Den er basert på min egen studietid og mitt møte med alkohol. Så man kan si at du må ha gått på fylla for å lage «Fylla».

Se videointervju og klipp fra serien øverst i saken!


LES OGSÅ: Ole André Sivertsen ble pappa