Meghan Markle og prins Harry:

- Forventer en forlovelse innen året er omme

Ifølge en ny dokumentar om prins Harry og Meghan Markle, kan forlovelsen være rett rundt hjørnet.

SNART FORLOVET?: I en ny dokumentar om prins Harry og hans skuespillerkjæreste Meghan Markle, kommer det frem at en forlovelse kan være rett rundt hjørnet. Foto: NTB Scanpix
SNART FORLOVET?: I en ny dokumentar om prins Harry og hans skuespillerkjæreste Meghan Markle, kommer det frem at en forlovelse kan være rett rundt hjørnet. Foto: NTB Scanpix Vis mer

(Se og Hør): Helt siden i november i fjor har forholdet mellom britiske prins Harry (33) og den kjente «Suits»-skuespilleren Meghan Markle (36) skapt store overskrifter.

Etter at det britiske hoffet bekreftet at de var et par i november i fjor, har ryktene rundt en kommende forlovelse ikke latt vente på seg.

I en ny dokumentar, tittulert «Prince Harry and Meghan: Truly, Madly, Deeply», diskuterer både venner og kongehuseksperter hva det vil si for Meghan å gå inn i et seriøst forhold med prinsen.

- Hvis man skal bli en prinsesse må man ofre visse ting, og det er opp til Meghan å bestemme, sier Tom Sellers, kompisen til skuespillerstjernen, i dokumentaren, ifølge OK Magazine.

PR-konsulenten Nick Ede snakket også ut om forholdet til det rojale paret, og kom med flere påstander om hvorfor forlovelsen er rett rundt hjørnet.

- Det er flere tegn på at det snart skjer. Bare det at Meghan la ned alle sine sosiale medier kontoer, er et tegn på det er de to.

Ifølge OK Magazine mener ekspertene at man kan forvente et frieri ganske snart.

- Jeg tror nok vi kan forvente en forlovelse innen året er omme.

Saken fortsetter under:

FORELSKET: Det var i fjor det britiske hoffet bekreftet at Meghan Markle og prins Harry var et par. Foto: NTB Scanpix.
FORELSKET: Det var i fjor det britiske hoffet bekreftet at Meghan Markle og prins Harry var et par. Foto: NTB Scanpix. Vis mer

På boligjakt

For noen måneder siden ble det kjent at Meghan og prins Harry er på boligjakt sammen - men før de eventuelt kan flytte inn sammen, må de imidlertid forlove seg.

Tradisjonen i Storbritannia sier at britiske kongelige ikke flytter sammen med sine respektive partnere før de har giftet seg. Derfor forventes det at paret snart forlover seg.

Det er i det eksklusive området Costwolds, sør i England, at paret ser etter bolig, ifølge Daily Mail.

Boligene i området koster flere millioner britiske pund, og dersom duoen ender opp der, får de naboer som Beckham-familien, Kate Moss (43) og Lily Allen (32).

Ifølge den britiske kongehus-eksperten Katie Nicholl er det grunn til å tro at Markle vender snuta mot London allerede denne måneden.

Skuespilleren er for tiden bosatt i Canada for å spille inn neste sesong av TV-serien «Suits».

- Jeg har blitt fortalt av kilder at Meghan trolig flytter til London så snart som i november. Hun har ikke skrevet under på flere sesonger av «Suits». Hun planlegger å forlate Canada og gjøre London til sitt nye og permanente hjem, uttalte Nicholl i et intervju med Marie Claire.

Saken fortsetter under:

LEIER HENDER: Den rojale duoen er ikke redd for å vise sine følelser for hverandre i offentligheten. Her leier de hender under Invictus Games i Toronto tidligere i år. Foto: NTB Scanpix
LEIER HENDER: Den rojale duoen er ikke redd for å vise sine følelser for hverandre i offentligheten. Her leier de hender under Invictus Games i Toronto tidligere i år. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Flytter inn til prinsen

Den britiske prinsen bor i Nottingham Cottage, som ligger rett bak Kensington Palace, og ryktene sier at Meghan i første omgang kommer til å flytte inn hos ham.

- Hun har allerede en egen garderobe med klær hjemme hos Harry og kommer til å tilbringe all sin tid der fremover, hevder Nicholl.

Hun påpeker at det ikke er sikkert at paret kommer til å bli forlovet før neste år, og at et eventuelt bryllup ville passet perfekt i juni. Årsaken er blant annet hertuginne Kates graviditet.

ÅPEN OM PROBLEMENE: Prins Harry forteller i et intervju at tiden i militæret har hjulpet ham i sorgen av Prinsesse Dianas død. Video: AP DV / NTB Scanpix Vis mer

LES OGSÅ: Justin Bieber og Selena Gomez: - De er offisielt kjærester igjen