Joe Exotic:

Forventer benådning - limousin står klar

«Tiger King»-profilens juridiske team er skråsikre på at Donald Trump vil benåde Joe Exotic.

VIL UT: Joe Exotics juridiske team er overbeviste om at Donald Trump er på deres side, og de forventer at han gir en benådning til tv-profilen. Foto: AP/NTB
VIL UT: Joe Exotics juridiske team er overbeviste om at Donald Trump er på deres side, og de forventer at han gir en benådning til tv-profilen. Foto: AP/NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Mandag meldte flere medier at det forventes at den avtroppende presidenten Donald Trump (74) skal utstede mellom 50 til 100 benådninger før han forlater Det hvite hus onsdag.

Ifølge Fox News skal rapperen Lil Wayne (38) være på Trumps benådnings-liste. 38-åringen risikerer opptil ti år i fengsel etter at han i fjor erkjente skyld i ulovlig våpenbesittelse.

Planlagt ned til minste detalj

En som derimot forventer en benådning, er ingen ringere enn «Tiger King»-profilen Joe Exotic (57), som for tida soner en dom på 22 år i et fengsel i Fort Worth i Texas. Exotic ble i 2019 dømt for å ha forsøkt å ansette en leiemorder for å ta livet av erkerivalen Carol Baskin (59).

Det melder britiske Metro og The Sun.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer