Joe Exotic:

Forventer benådning - limousin står klar

«Tiger King»-profilens juridiske team er skråsikre på at Donald Trump vil benåde Joe Exotic.

VIL UT: Joe Exotics juridiske team er overbeviste om at Donald Trump er på deres side, og de forventer at han gir en benådning til tv-profilen. Foto: AP/NTB
VIL UT: Joe Exotics juridiske team er overbeviste om at Donald Trump er på deres side, og de forventer at han gir en benådning til tv-profilen. Foto: AP/NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Mandag meldte flere medier at det forventes at den avtroppende presidenten Donald Trump (74) skal utstede mellom 50 til 100 benådninger før han forlater Det hvite hus onsdag.

Ifølge Fox News skal rapperen Lil Wayne (38) være på Trumps benådnings-liste. 38-åringen risikerer opptil ti år i fengsel etter at han i fjor erkjente skyld i ulovlig våpenbesittelse.

Planlagt ned til minste detalj

En som derimot forventer en benådning, er ingen ringere enn «Tiger King»-profilen Joe Exotic (57), som for tida soner en dom på 22 år i et fengsel i Fort Worth i Texas. Exotic ble i 2019 dømt for å ha forsøkt å ansette en leiemorder for å ta livet av erkerivalen Carol Baskin (59).

Det melder britiske Metro og The Sun.

Exotics juridiske team har allerede en limousin som står klar og venter på «Tiger King»-stjerna i nærheten av fengselet, i håp om en benådning fra Trump.

ØNSKER BENÅDNING: Joe Exotic soner for tida en dom på 22 år. Nå krysser hans juridiske team fingrene for at Trump benåder ham. Foto: AFP / NTB
ØNSKER BENÅDNING: Joe Exotic soner for tida en dom på 22 år. Nå krysser hans juridiske team fingrene for at Trump benåder ham. Foto: AFP / NTB Vis mer

Feiringen av en eventuell løslatelse av Exotic er også allerede planlagt ned til den minste detalj, opplyser etterforskningslederen i Exotics juridiske team, Eric Love til Metro og The Sun.

Ifølge Love er noe av det første Exotic ønsker å gjøre ved en eventuell benådning, å ta seg en hårklipp. Dette fordi han vil se bra ut når han skal møte ektemannen Dillon Passage (22).

- Han har ikke klippet håret sitt på to år. Etter hårklippen drar vi for å spise pizza eller biff, forklarer Love.

LØGN: Dagbladet har intervjuet Tiger King-karakter Doc Antle. Bilder fra Netflix. Vis mer

Overbevist

Love har tidligere vært i Washington for å snakke med Trumps benådnings-råd for å legge fram saken sin, og har et stort håp om at Trump vil benåde tv-profilen.

- Jeg er overbevist om at president Donald Trump er på vår side, og jeg er sikker på at en slik beslutning vil fjerne litt av oppmerksomheten fra Joe Bidens kommende inntreden som USAs nye president, sier han.

Exotics juridiske team har også bestilt et helikopter som skal fly ham til en luksuriøs ranch langt ute på landet. Her skal han tilbringe sine første 48 timer i frihet - hvis dette skulle vise seg å bli tilfellet.

- Vi er sikre på at han i de første 48 timene i frihet bare vil møte kjærlighet og forståelse. Han skal forberedes til å møte verden igjen, og er klar for å møte ektemannen sin, fortsetter Love.

Love opplyser også at det vil være både leger og psykologer på ranchen som Exotic kan snakke med, og som vil hjelpe ham.

Den 57 år gamle Tiger King-profilen, hvis egentlige navn er Joseph Allen Madonado-Passage, ble verdenskjent nærmest over natta da han dukket opp i Netflix-dokumentaren «Tiger King» i fjor.

LURT: Selv om mange har prøvd å få «Tiger King»s Carole Baskin i tale, er det ingen som har klart det ennå. Nå har derimot to Youtube-prankere fått til nettopp det, og det på en litt uvanlig måte. Video: Youtube/Josh Pieters & Archie Manners / Rød Løper Vis mer

Tryglet i brev

Som nevnt sitter han fengslet med et håp om å slippe ut. I fjor sommer ble et brev fra fengselet, signert Exotic, kjent for offentligheten. I brevet tryglet tv-profilen Trump, realitystjerna Kim Kardashian og artist Cardi B om hjelp til å komme seg ut.

«Pandemien er over, og nå ber jeg dere spørre president Trump om å holde sitt ord om å se nærmere på å gjøre galt til rett og gi meg et mirakel. Sjelen min er død, jeg sliter hver dag med å holde fast i det lille håpet jeg kan finne, de holder meg innelåst 24 timer i døgnet uten telefon, e-post eller kiosk, og dere vil aldri forstå den mentale mishandlingen dette innebærer for en person», skrev han i brevet, som ble publisert av kjendisnettstedet TMZ.

«Cardi B og Kim K: Vær så snill, damer, jeg har ikke gjort noe galt, bortsett fra å oppføre meg som en tulling for å beskytte dyrehagen min fra brannstiftelse og folk som vil såre dyrene mine», tryglet han videre.

Exotic kom videre med en dyster påstand om framtida si.

«Som mange vet ble jeg født med immunsvikt og hemoglobinanemi (mangel på røde blodceller, journ.anm.), og trenger blodtilførsel hver fjerde uke. Jeg har ikke hatt én siden slutten av januar, jeg mister vekt, sår vil ikke leges, jeg kommer til å være død om to-tre måneder, det er som om jeg har fått en dødsdom», skrev 57-åringen.

LES OGSÅ: - Vil prege familien resten av deres levetid

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer