<strong>FLYTTER SAMMEN:</strong> Benjamin Silseth og Johanna Djena Zamble har sammen med Even Jørs flyttet inn i en leilighet for å spille inn sesong to av den populære og omstride NRK-serien «Trekant». Foto: Marius Arnesen, NRK
FLYTTER SAMMEN: Benjamin Silseth og Johanna Djena Zamble har sammen med Even Jørs flyttet inn i en leilighet for å spille inn sesong to av den populære og omstride NRK-serien «Trekant». Foto: Marius Arnesen, NRK Vis mer

- Forventer at «Trekant» blir litt drøyere

De nye programlederne er forberedt på negative reaksjoner.

Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO:   Fjorårets sexopplysningsprogram «Trekant» på NRK3, hvor tre ungdommer flytter inn i en leilighet for å utforske forskjellige sider av seksuallivet, fikk både mange fans og kritikere.

Nå har de tre nye programlederne Johanna Djena Zamble (21), Even Jørs (20) og Benjamin Silseth (20) flyttet sammen for å spille inn en ny sesong, men trioen sier til NRKs nettsider at de ikke er redd for kritikk.

- Vi vet ikke helt hva vi kan forvente selv, men jeg tror folk kan regne med at det blir litt drøyere. Det forventer jeg selv!

- Vi må ta til oss det positive, og hvis man er følsom for negativ drittsnakk er det bare å ikke lese det som eventuelt kommer.

Akkurat hva de skal gjøre, hevder trioen, som alle er single, at de fortsatt ikke vet, men de ser det ikke som noe negativt å bli forbundet med det omdiskuterte programmet.

- Det finnes verre kallenavn å få enn “Trekant-Even” eller “Trekant-Benjamin”. Det er alltid noen som vil være negativ til konseptet, men vi har jo bestemt oss for å være med. Hvis folk synes det er teit, får de bare si det. Det blir spennende, sier Even til NRK.

Alle tre er imidlertid forberedt å at det kan bli noen flaue blikk når familiene deres får se hva de har vært igjennom.

– Den tid, den sorg. Jeg håper vi får en oversikt over når de forskjellige episodene skal gå, slik at vi kan gi en liten advardsel, “se på eget ansvar”, sier Johanna.

Den nye «Trekant»-sesongen skal foreløpig ha fått premieredato i november.
 
Bli fan av Seher.no på Facebook her
 
Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no
 
Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.
 
LES OGSÅ: Blir knekt av «Trekant»-kritikk

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer