Forventer å være gift i løpet av året

Jennifer Aniston venter bare på at kjæresten Justin Theroux skal fri.

GIFTER SEG?: Jennifer Aniston og Justin Theroux er svært forelsket, og ifølge venner et det bare et tidsspørsmål før det blir et bryllup mellom de to. Foto: All Over Press
GIFTER SEG?: Jennifer Aniston og Justin Theroux er svært forelsket, og ifølge venner et det bare et tidsspørsmål før det blir et bryllup mellom de to. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Jennifer Aniston (43) og kjæresten Justin Theroux (40) er svært forelsket, og nå ser det ut til at paret er villige til å ta forholdet et stort steg videre.

Aniston skal ha uttalt at hun forventer å være gift innen året er omme, skriver contactmusic.com.

Britiske Daily Mirror melder at Jennifer Aniston på en fest etter at hun fikk sin stjerne på Hollywood Walk of Fame skal ha omtalt kjæresten som den rette.

- Vi ler sammen hele tiden. Nå som vi har fått oss en baby (den seks måneder gamle blandingshunden Sophie, journ.anm) begynner ting å bli alvorlige. Nå har vi et nytt ansvar. Hun er som er prøvekanin for unger, antar jeg. Selv om barn forhåpentligvis er lettere å få til å tilpasse seg, skal filmstjernen ha uttalt ifølge Daily Mirror.
 
På Hollywood-festen skal Aniston også ha kommet med kommentaren om at et ekteskap kan være like om hjørnet.

- Justin og jeg krangler om hvem som skal ta hunden og hvem som skal dressere henne, men det er stort sett alt. Ting er helt fantastisk. Jeg er lykkelig. Hvis han ikke går ned på kne, eller om vi ikke er gift mot slutten av året, er det over, skal stjernen ha uttalt.

Anistons uttalser om fremtidig ekteskap, støttes av en av hennes venner.

- Jennifer har aldri før vært så lykkelig og romantisk. Hun og Justin har diskutert fremtiden for forholdet, og de er begge klare for å slå seg ned. Nå er det bare opp til Justin å fri, sier en venn av Aniston til den britiske avisen.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Jeg hatet trettiårene  

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer