- Forventer å høre stygg sang

Kjendisene gledet seg til å høre Hege Schøyen synge falskt.

FORVENTNINGSFULLE: Roald Øyen, Elsa Lystad, Guri Schanke og Nils Vogt var blant gjestene på den røde løperen. De hadde høye forventninger til forestillingen. Foto: Stella Pictures
FORVENTNINGSFULLE: Roald Øyen, Elsa Lystad, Guri Schanke og Nils Vogt var blant gjestene på den røde løperen. De hadde høye forventninger til forestillingen. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Se video av kjendisene på den røde løperen nederst i saken!

SEHER.NO: Torsdag kveld hadde Hege Schøyen premiere med teaterstykket «Nattens umusikalske dronning» på Chat Noir i Oslo. I stykket spiller hun en operasanger som synger forferdelig stygt.

Guri Schanke var blant kjendisene som gledet seg til å høre Schøyen prøve å være umusikalsk på scenen.

- Det blir veldig morsomt, og kanskje litt rørende. Det blir vel litt stygg sang, men jeg får kanskje høre noe fin sang i tillegg. Jeg har kjent Hege Schøyen lenge, jeg synes hun er en flott kunstner og en veldig hyggelig person, sier Schanke til Seher.no.

Schanke forteller at hun har kjent hovedrolleinnehaveren helt siden 1970- eller 1980-tallet.

- Mitt første møte med Hege var kanskje da hun skulle spille sitt første showet med Øivind Blunck. Nei, jeg har kjent henne mye lenger, fra hun bodde i kollektiv på 1980-tallet, eller kanskje 1970-tallet, sier hun.

Roald Øyen var i godt humør på den røde løperen, og forklarte at han ikke var av den musikalske typen.

- Jeg er elendig til å synge. Men for å beherske en slik rolle som Hege nå skal spille, må man være supermusikalsk. Og det er Hege. Hun er en av de mest talentfulle begavelser innen sang i Norge, sier Øyen til Seher.no.

Skuespiller Nils Vogt hadde derimot større tro på seg selv som vokalist enn Roald Øyen.

- Jeg er ikke så gæren som denne personen Hege Schøyen skal fremstille i stykket, men jeg er nok ingen sanger. Jeg har store forventninger, for jeg kjenner jo Hege godt. Hun er veldig musikalsk, og her skal hun være umusikalsk, så hun har alle forutsetninger, sier han til Seher.no

Også Elsa Lystad hadde høye forventninger til «Nattens umusikalske dronning».

- Jeg har alltid store forventninger, men blir ikke skuffet i dette tilfellet, det vet jeg på forhånd, sier hun.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Nekter å si om hun er singel[obj:media:10031]

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer