Forvekslet med uteligger

Også Indiana Jones er blitt eldre...

ALDRENDE STJERNE: Harrison Ford (t.v.) var med kjæresten Calista Flockhart på tv-innspilling da ha sovnet i bilen. Foto: All Over Press
ALDRENDE STJERNE: Harrison Ford (t.v.) var med kjæresten Calista Flockhart på tv-innspilling da ha sovnet i bilen. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Harrison Ford er visst ikke like lett gjenkjennelig som før. Da han nylig sovnet i baksetet på kjæresten Calista Flockharts bil, ble han tatt for å være en uteligger!

Den 64-år gamle "Indiana Jones"-stjernen ble observert sovende i bilen av sikkerhetsvakter på settet hvor "Ally McBeal"-kjæresten var opptatt med innspillingen av sin nye tv-serie - "Brothers And Sisters".

Sikkerhetsvaktene tilkalte politiet for å få fjernet "inntrengeren" og ba Calista komme til bilen.

- Vaktene sa til Calista at en mann hadde krabbet inn i bilen hennes for å sove og at de hadde ringt purken for å få ham fjernet. Mens de forklarte situasjonen satte en forfjamset Harrison seg opp og spurte "hva er alt dette oppstyret", forteller en kilde.

- Calista begynte å fnise mens vakten ba om unnskyldning og sa at de ikke skjønte at det var Harrison.

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer