Eliot Page:

- Forvandlingen reddet livet mitt

Den kjente skuespilleren opererte bort brystene før nyttår. Nå åpner han opp om hvordan livet har vært etterpå.

SNAKKER UT: Elliot Page lever et mye bedre liv etter at han la seg under kniven. Foto: Geoff Robins / AFP
SNAKKER UT: Elliot Page lever et mye bedre liv etter at han la seg under kniven. Foto: Geoff Robins / AFP Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det var mot slutten av fjoråret at skuespilleren som inntil da hadde vært kjent som Ellen Page og som var nominert til Oscar for sin hovedrolle i filmen «Juno», sto fram som transkjønnet.

I et stort intervju med Vanity Fair forteller Page (34), som nå heter Elliot til fornavn, om hvordan han etter å ha vært under kniven for å få fjernet sine bryster, for første gang i livet føler seg komfortabel med seg selv og sin egen kropp.

- Ikke bare endret livet mitt

- Den største forandringen er at jeg bare kan eksistere nå, sier Page om hvordan livet hans var tidligere i forhold til hvordan det er nå.

- Bare det å kunne sitte for meg selv uten at jeg konstant er distrahert, legger han til.

34-åringen er også intervjuet av den verdenskjente journalisten Operah Winfrey på AppleTV+. Det er skuespillerens første tv-intervju siden forvandlingen, skriver ABC.

- Jeg vil gjerne ayt folk skal vite at det her ikke bare har endret livet mitt - det har nemlig også reddet livet mitt. Og det er tilfellet for så mange mennesker, forteller Page om brystoperasjonen og transformasjonen fra kvinne til mann.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer