<strong>TILBAKE PÅ LISEBERG:</strong> Mandag var Alexander Rybak tilbake på scenen hvor han i fjor knuste felen sin. Foto: Glenn Svendsen/Stella pictures
TILBAKE PÅ LISEBERG: Mandag var Alexander Rybak tilbake på scenen hvor han i fjor knuste felen sin. Foto: Glenn Svendsen/Stella pictures Vis mer

- Forundret over at jeg fikk komme tilbake

Alexander Rybak gjorde mandag comeback på Liseberg etter fjorårets felefiasko.

Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: I fjor sommer skulle Alexander Rybak (25) være en del av TV-konserten «Lotta på Liseberg». Men prøvene gikk ikke slik den norske artisten ville, og Rybak reagerte med knuse fiolinen sin idet han startet på hiten og seierslåten fra MGP, «Fairytale».

Mandag kveld var 25-åringen tilbake på Liseberg, ett år etter raseriutbruddet.

- Jeg er glad og forundret over at jeg fikk sjansen til å komme tilbake hit igjen, innrømmer han til Aftonbladet.

Ifølge den svenske avisen var han var fjorårets store trekkplaster til Liseberg, men kvelden endte i fiasko.

- Det var feil dag. Alt var feil, låten, musikken. Men nå er det bra, og det er veldig generøst av Lotta og invitere meg igjen. Marilyn Monroe sa en gang at de som ikke  takler mine dårlige sider, fortjener heller ikke å få se mine bra, sier Rybak.

- Det føles fantastisk at jeg fikk sjansen igjen etter at jeg var slik en
«drama queen» forrige gang. Men her ser de meg som et menneske.

Mandagens opptreden på Liseberg gikk imidlertid langt bedre enn i fjor. Ifølge Aftonbladet møtte Rybak et fullsatt og jublende publikum.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Her knuser han fela - igjen!   

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer