Fortvilte over vektøkningen - nå smiler Oprah igjen

TV-stjernen avslører hemmeligheten bak sitt nye liv.

ENDRER LIVSSTIL: Da hun nok en gang gikk opp i vekt sommeren 2015 skjønte Oprah Winfrey at hun måtte legge om livsstilen. Det resulterte i et samarbeid med slankefirmaet Weight Watchers.  Foto: Splash News
ENDRER LIVSSTIL: Da hun nok en gang gikk opp i vekt sommeren 2015 skjønte Oprah Winfrey at hun måtte legge om livsstilen. Det resulterte i et samarbeid med slankefirmaet Weight Watchers. Foto: Splash News Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Talkshow-legenden Oprah Winfrey (61) har aldri lagt skjul på sin kamp mot vekten. Opp gjennom årene har hun vært åpenhjertig om sin jojo-slanking og mangel på treningslyst.

Da hun i fjor sommer gikk opp ytterligere syv kilo visste hun ikke hvordan hun skulle takle vektøkningen.

- Jeg var helt fortvilet og visste ikke hva jeg skulle gjøre. Jeg hadde jo prøvd alt tidligere, sier Oprah ifølge magasinet People.

- Slik jeg skal leve resten av livet

Da fikk Winfrey en telefon fra slankefirmaet Weight Watchers som ønsket henne som sin talsperson. I tillegg måtte Oprah selvsagt gjennom slankeprogrammet og innså at det var mer en livsstil enn en diett.

- Hver gang jeg har gått på diett har jeg sluttet når jeg har fått resultatet jeg ønsket. Forskjellen nå er at jeg har gjort en forandring, og det er slik jeg skal leve resten av livet.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer