Fortviler over sin egen vekt

- Alle de andre går ned mange kilo, men ikke jeg...

SKUFFET: Bristol Palin er skuffet over at hun ikke har gått ned noen kilo gjennom «Dancing with the stars». Her er hun i aksjon sammen med dansepartner Mark Ballas. Foto: All Over Press
SKUFFET: Bristol Palin er skuffet over at hun ikke har gått ned noen kilo gjennom «Dancing with the stars». Her er hun i aksjon sammen med dansepartner Mark Ballas. Foto: All Over Press Vis mer
SEHER.NO: Den amerikanske politikeren Sarah Palins datter, Bristol Palin, er for tiden med i den amerikanse varianten av «Skal vi danse».

Men mange timers trening til tross, 19-åringen fortviler over at hun ikke går ned i vekt.

- Jeg har ikke merket noe som helst endring på min egen kropp. Alle de andre går ned mange kilo, men jeg tror det kommer av at de er så stresset at de ikke klarer å spise. Jeg har ikke hatt det problemet, sier Palin ifølge Showbizspy.com.

Bristol ble i 2008 mor til sønnen Tripp, som hun fikk med sin ekskjæreste, Levi Johnston. Forholdet endte bittert, og Bristol har nektet Levi å være i salen når hun danser.

Mamma Sarah derimot, har vært til stor støtte gjennom hele dansekonkurransen.

- Det har hjulpet kjempemye å ha henne tilstede. Det er en veldig god følelse å kunne se bort på henne og lillesøsteren min, forteller Palin.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.


LES OGSÅ: - Han løy meg opp i trynet