Fortviler over diagnose

- La ham være! Han har epilepsi, ropte en knust Victoria Beckham.

KNUST: David fortviler over sønnens alvorlige diagnose. Foto: AP/Scanpix
KNUST: David fortviler over sønnens alvorlige diagnose. Foto: AP/Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Denne helgen ga ekteparet Beckham den triste beskjeden om at deres fire år gamle sønn Romeo James har fått diagnosen epilepsi.

Victoria har derfor bedt fotografer om å ikke bruke blitz i nærheten av dem, da lysluggen reagerer sterkt på blinkende lys.

- La ham være! Han har epilepsi! All den blinkingen kan starte et anfall på ham, ropte Victoria nylig til fotografene som forfølger henne og ektemannen David til enhver tid.

LES OGSÅ: Skal vi danse-stjernen Eirik Newth må ta piller hver dag.

- De har fortalt venner om situasjonen. Det er utrolig trist, men Romeo er tøff. Victoria og David er knuste, de klarer ikke å la være å bekymre seg for Romeo. Han går på medisiner for å kontrollere anfallene, men blitz og andre blinkende lys kan utløse anfall hos ham, forteller en venn av paret til Daily Mail.

 - De håper at medisinen kan minske antallet anfall, og at han kan leve et normalt liv. David og Victoria ber til Gud om at Romeo blir bedre ...

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer